<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Sampdoria és a Fio-Roma derbi

A hét utolsó napján az olasz bajnokságból vadásztunk le két méretes oddsot: a Sampdoria odahaza győzhet, a Fiorentina-Roma derbin pedig a gólokra hajtunk.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

241. Sampdoria - Palermo, 1 (2.00) - olasz bajnokság, 15:00

A Sampdoria szezonja jól alakul eddig: tartja magát 8-9-2 mérlegével az élmezőnyben, ez pedig még jobban is alakulhatna, ha a jövőbeni X-es meccseket a maga javára tudná fordítani. Otthon 5-4-0 mérlegével még veretlen, ráadásul 9 hazai derbijén mindössze 7 gólt kapott. A Palermo 26 pontjával a középmezőnyben tanyázik. Két forduló óta nem nyert, de a Fiorentina csapatát idegenben szorongatta, a Roma ellen otthon ikszelt. Vendégként viszont nem túl acélos: 1 sikere mellé 4 döntetlen és 4 vereség társul. Hazai oldalon csak Mesbah hiányzik, míg a vendégeknél Maresca és Feddal pályára lépése kérdéses. Az Eto'o érkezésének hírétől fellelkesült genovai csapat otthon acélos, míg a Palermo vendégként csak szenved, ezen az oddson játszhatónak tűnik az 1-es tipp!

244. Fiorentina - Roma, 2 vagy 3 gól lesz (1.93) - olasz bajnokság, 20:45

A 6. fogadja a 2. helyen álló együttest a 20. forduló rangadóján. A Fiorentina szezonja nehézkesen indult többek közt a sok sérülésnek köszönhetően, jelenleg 2 meccset nyert zsinórban, melynek köszönhetően csatlakozott a 3-6. helyért vívott harcba. Védelme 1-2 meccstől eltekintve állja a sarat, támadójátékában van potenciál. A Roma a Milan és a Lazio elleni derbin sem tudott győzni, legutóbb pedig a Palermo vendégeként is csak remizett, így eltávolodott a címvédő Juventustól, de 2. helye stabilan megvan. Vendégként 4 meccse nem kapott ki, rendre képes gólt lőni, leginkább védelmétől függ, hogy hogyan zárja a meccset. Augusztus végén fordított felállásban 2-0-ra nyert a Roma, szerintünk 2 gólt ezúttal is képesek lesznek összehozni a felek, a védelmek viszont vannak annyira stabilak, hogy 3 gól fölé nem mennek!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!