<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hétfői jóslat: Benfica, Dél-Korea és olasz X

Január utolsó hetének első napja is kínál remek meccseket és jó oddsokat: a Benfica idegenben nyerhet, Korea döntőbe juthat, az Empoli pedig ismét remizhet.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

005. Lengyelország - Svédország, 2 (1.61) - férfi kézi-vb, 16:30

A lengyelek átalakulóban, a hazai 2016-os Eb az igazi cél, a csoportban inkább szenvedtek. A svédek erőn felül teljesítenek, egy kisiklás akadt, a franciákat is szorongatták. 2-es.

026. Dél-Korea - Irak, 1 (1.65) - Ázsia Kupa elődöntő, 10:00

Mindkét csapat számára nagy esély ez, Irak leginkább az iráni kiállításnak köszönhette, hogy itt lehet, Korea viszont nagyon magabiztos eddig, pláne védekezésben. Kihagyhatatlannak tűnik ekkora oddson!

037. Empoli - Udinese, X (3.05) - olasz bajnokság, 19:00

A Sassuolo mellett az Empoli az élvonal döntetlenkirálya, az Udinese is hajlamos a remire az utóbbi időben, ráadásul idegenben nem túl gólerős, így egy kevés gólos döntetlen simán kijöhet ebből a meccsből.

062. Pacos Ferreira - Benfica, 2 (1.46) - portugál bajnokság, 21:00

A hazaiak lendületüket veszítették, 4 forduló óta nyeretlen, így a legrosszabbkor jön a Porto együttesétől eltávolodni kívánó éllovas Benfica. A vendégek jó védelme és ütős támadósora győzelmet érhet itt!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!