<>

 
 
 
Noha sok meglepetés történt az FA Kupa 3. fordulójában, ma mégis az esélyesebb vendégeknek szavazunk bizalmat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.62

Harmadosztályú csapatot búcsúztathat a Stoke

Noha sok meglepetés történt az FA Kupa 3. fordulójában, ma mégis az esélyesebb vendégeknek szavazunk bizalmat.
Angol FA Kupa
Rochdale - Stoke City
Hétfő, 21:00 óra

A Rochdale a League One-ban szerepel, élcsapatnak számít, a rájátszásra odaérhet, főleg abban az esetben, ha kitart a formája: 2015-ben eddig három csatájából hármat megnyert a kék sereg, a FA Kupában a Nottingham, a bajnokságban a Bradford és a Crawley ellen bizonyultak jobbnak Keith Hill fiai.

Ami a hazai teljesítményt illeti, nos, a Spotland Stadium-ban el vannak átkozva Hendersonék: mutatójuk 4-3-6, ehhez 17-17-es gólkülönbség párosul. A keretben egy középpályás november közepe óta sérült, az alapcsapat viszont bevetésre készen áll, és a menedzser várhatóan nem is bontja meg jó formában lévő kezdőtizenegyét.

058. Rochdale - Stoke City, 2 (1.62) - Tippmix

A Stoke a Premier League tagja immár évek óta, stabil középcsapatnak számít az idén Mark Hughes menedzser alakulata. A piros-fehér-feketék kerete nem rossz, és idegenben sem adja meg magát könnyen (4-3-5). 2 bajnokin 27-szer kapitulált a védelme, ez nem rossz, a 23 rúgott gól viszont kevés. Begovicék jó passzban vannak, karácsony óta mindössze egyszer, az Arsenal ellen kaptak ki, azóta csak sikerek és ikszek. A múlt héten a Leicesternél győztek Nzoziék. A FA Kupában a Wrexham akadt eddig a csíkosak útjába, és a kiscsapat ugyan ráijesztett a házigazdára a Britanniua Stadiumban, végül 3-1-re győzött az élvonalbeli együttes.

A védelemben és a csatársorban lesznek elsősorban hiányzók ma este. Mame Biram Diouf a szenegáli válogatottal szerepel az Afrika Kupán, Odemwingie szeptember eleje óta nem bevethető, Walters ugyancsak sérült a csatársorból. A védelemben Shawcross és Pieters neve szerepel a maródiak listáján.

Az FA Kupa harmadik körében szép számmal estek ki élvonalbeli alakulatok. Ám ma a Stoke-ben érezzük az erőt, Arnautovicék esélyeshez méltóan lépnek tovább a 4. körbe. Tippünk tehát: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!