<>

 
 
 
Pénteken a Csíkszereda vereségét vártuk Debrecenben, 6-3-mal jött. A csíkiak szombaton meglepték a Dab.Doclert, viszont úgy érezzük, az FTC ellen nincs esélyük.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Fradi is püfölheti a reménytelen utolsót

Pénteken a Csíkszereda vereségét vártuk Debrecenben, 6-3-mal jött. A csíkiak szombaton meglepték a Dab.Doclert, viszont úgy érezzük, az FTC ellen nincs esélyük.
MOL Liga
Ferencváros-HSC Csíkszereda
Hétfő, 19 óra

A Ferencváros a 7. helyen áll, lemaradása 3 fordulóval a vége előtt 5 pont az UTE mögött, tehát minimális esélyük még van a rájátszásra. Bár pénteken kemény, 9-2-es vereséget szenvedtek Miskolcon, vasárnap 4-2-re legyőzték a Debrecent. Hazai jégen ötvenszázalékosak, 20-meccsből 10-szer nyertek. Legponterősebb játékosuk egy korábbi HSC-játékos, a cseh Novák 33 ponttal (10+23), mögötte Kiss Gábor 30 (16+14), Rafaj 26 (11+15), az Oroszországot is megjárt Galló pedig 19 pontos (5+14). A kapuban a szlovák Marton 90,2%-a jó, 3,2-es kapott gólátlaga kevésbé az.

A HSC Csíkszereda eddigi legrosszabb MOL-szezonját futja, messze a legrosszabbak. 39 meccsen 24 pontig jutottak, a rájátszás rég elúszott, az utolsó előtti FTC is 17 pontra van tőlük. 18 mérkőzést játszottak vendégként, ebből 1-szer nyertek, mégpedig szombaton a 3. számú kapusát védető, másfél perccel a vége előtt még 5-3-ra vezető Dab.Docler ellen. A 93:162-es gólarány sokat elmond. Legjobbjaik légiósok, Sátek 35 (18+17), Spady 32 pontos (12+20), míg Molnár Zsombor 19 (6+13), Farkas Tamás pedig 17 ponttal (7+10) követi őket. Nagyon rossz kapusaik vannak, a legjobb közülük Ruczuj Gellért 89,2%-os védési hatékonysággal, viszont ez 3,9-es kapott gólátlaggal párosul.

016. Ferencváros-HSC Csíkszereda, 1 (1,53) - Tippmix

Idén négyszer találkoztak, Pesterzsébeten kétszer hosszabbítás döntött 1-1 hazai és vendégsikerrel, míg Csíkszeredában szintén 1-1 győzelem jött össze mindkét csapatnak. A HSC-ből már több légiós is tudja, máshol folytatja a szezont, az FTC számára pedig még van tét, összeálltak a szezon végére, nem tehetik meg azt, hogy ellazsálnak egy mérkőzést úgy, mint ahogyan a dunaújvárosiak tették szombaton.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!