<>

 
 
 
Gólgazdag meccset várunk a holland kupa negyeddöntőjében Enschedében, ahol az Alkmaar lesz a Twente vendége!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.55

Ez a tipp évek óta nyerő Hollandiában

Gólgazdag meccset várunk a holland kupa negyeddöntőjében Enschedében, ahol az Alkmaar lesz a Twente vendége!
Holland Kupa
Twente - AZ Alkmaar
Kedd, 20:45 óra

A Twente a bajnokságban a 6., a bajnoki cím utópia, viszont a dobogóra még odaérhet a gárda. Lemaradása a 3. Feyenoorddal szemben mindössze 4 egység, ám az előrelépéshez javítaniuk kellene idegenbeli mérlegükön. Mert a Grolsch Veste Stadium-ban, tehát hazai közegben nem megy rosszul a brigád (5-3-1), a nagyok is megszenvednek nála, csak a Groningen tréfálta meg még novemberben. Az idei esztendőt egy rotterdami vereséggel (Feyenoord 3-1) és egy hazai sikerrel (Heracles 2-0) kezdték Castaignosék. A keretben egy nem igazén meghatározó középpályás sérült, és Alfred Schreuder vezetőedző laprétesülések szerint erős kezdőt vezényel a pályára. A csatársorban Castainos mellett ezúttal us a fiatal mexikói Corona kezdhet, a középpálya közepén pedig a rutinos Engelaar juthat szerephez.

A kupában eddig két kört ment a piros-fehér gárda, mindkét szer idegenben, a Go Ahead Eagles ellen csak büntetőkkel lépett tovább a társulat, a De Graafschap ellen viszont simán.

A Twente csatársora nem rossz, viszont a védelme kissé szellős. Gólkülönbsége 19 meccsen 34-24. Az AZ egy hellyel és egy ponttal előzi meg aktuális kihívóját a bajnokságban, az alkmaari alakulat viszont idegenben erősebb (5-2-2), és Gudeljék formája is jó: előbb vertek egy kiesőjelöltet, majd rangadón remiztek vendégségben. John van den Brom mester egy belga bekkjére nem számíthat már régóta, az egyik fontos középpályás, Victor Elm viszont már padozott a hétvégén - könnyen lehet, hogy ma szerepe kap a rutinos futballista. Az AZ eddig kilencszer túrázott, és hétszer betalált az ellenfelek kapujába. A kupában egy kiscsapat ellen idegenben diadalmaskodott simán, majd otthon verte a másodosztályú NEC-et.

Tipp: Twente - AZ Alkmaar, 2.5 gól felett (1.55) - Tippmixpro

A bajnokságban - fordított felállásban - 2-2-re végeztek a felek. 2011 óta minden meccsükön jött a +2.5-ös opció. Szerintünk ezek a gárdák nem szakítanak a hagyományokkal, és zúznak egy izgalmas, eseménydús kilencven percet - legalább. Mi a találatokra megyünk rá, lesz belőlük három!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!