<>

 
 
 
Ellátogatunk a holland, a portugál és az angol kupasorozatba is: a Roda továbbléphet, a Sporting győzhet, míg a Tottenham meccsén a gólokra szavazunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szerdai jóslat: kupacsaták Európa-szerte

Ellátogatunk a holland, a portugál és az angol kupasorozatba is: a Roda továbbléphet, a Sporting győzhet, míg a Tottenham meccsén a gólokra szavazunk.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

211. Roda - Excelsior, Roda jut tovább (1.78) - Holland Kupa negyeddöntő, 18:30

A Roda a feljutásért küzd, minden bizonnyal osztályozó vár majd rá. A kupában búcsúztatta a PSV-t, amely nagy fegyvertény. Az Excelsior rossz formát mutat, kikapott a sereghajtótól és nincs biztonságban az élvonalban, így inkább oda koncentrálja majd erejét.

220. Sheffield Utd. - Tottenham, 2.5 gól felett (1.77) - Angol Ligakupa, 20:45

A Tottenham 1-0-s előnyről indul, így a hazaiak támadási kényszerben vannak. Ebből kiindulva lesz tere a vendégek támadójátékának is, ám mivel a Hotspur védelme nem életbiztosítás, összejöhet a 3 gól!

229. Sporting CP - Setúbal, 1 (1.21) - Portugál Ligakupa, 20:45

Nem túl nagy odds, de viszonylag biztos. A Sporting a Belenenses elleni vereség után nem hibázhat többet, a kettejük közti reális különbséget szépen mutatja a november végi 3-0-s bajnoki, valami hasonló várható ezúttal is.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!