<>

 
 
 
A csőd szélén álló hazai együttes alig ha tudja feltartóztatni a bajnokot. Sima kettes lesz ebből...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.84

A reménytelen utolsó a Juventus útjában

A csőd szélén álló hazai együttes aligha tudja feltartóztatni a bajnokot. Sima kettes lesz ebből...
Olasz Kupa
Parma - Juventus
Szerda, 20:45 óra

Anyagi problémák, gyengülő keret, morális válság: a tavaly még Európa ligás helyről álmodozó alakulat az idén árnyéka önmagának. A keresztesek az utolsók a Serie A-ban, nevük mellett mindössze 9 egység áll (egyet levont már a szövetség). Otthon 2-1-8 a vonatkozó statisztikájuk, 43 kapott góljukkal pedig övék a legrosszabb hátsó alakzat a ligában. A bennmaradástól egyre messzebb kerülnek Roberto Donadoni fiai, akik a hétvégén a Cesenától kaptak ki fontos kieséi rangadón. A kupában a Cagliarit ugyan lenyomták az Ennio Tardini-ben Palladinoék, ám tán ez volt a legkomolyabb örömforrásuk a sárga-kékeknek a közelmúltban. A keret ismételten hiányos lesz, Belfodil és Acquah az Afrika Kupán szerepel, a támadók közül Biabiany, Coda és Ghezzal sérült. Cassano játszott a hétvégén, de már jelezte: el akarja hagyni a klubot, és szerződést is bontott. A a bajnoki eltiltását letöltő Lucarelli ott lehet ma a kupameccsen a védelem tengelyében.

223. Parma - Juventus, (1-0) 2 (1.84) - Tippmix

A Juve szárnyal, mind a bajnokságban, mind pedig a kupában. Előnyük immáron 7 egység a farkasokkal szemben. A zebrák idegenben is jól tolják (7-2-1), és csak elvétve kapnak gólt (17-4). A forma pazar, hosszú idő után győzni tudtak a San Paolóban, a Hellast porig zúzták előbb a kupában majd a bajnokságban is, és a másik veronai együttes sem tudta feltartóztatni Tevezéket.

Allegri mester minden bizonnyal belenyúl majd a Chievót verő tizenegybe. Vidal, Pogba és Pereyra is pihenőt kaphat, Evra ugye megsérült, bevetésre vár viszont a felépült Pirlo, valamint a korábban kevesebb lehetőséghez jutó Ogbonna és Padoin is. Rotálás ide vagy oda, a Juve kerete erős, úgyhogy egy kicsit tartalékosabb torinói alakulat is ütősnek számít, pláne a Parmának.

Az ősszel a Juventus Stadiumban valósággal lemészárolták Moratáék a parmaiakat, akkor hétig meg sem állt a bajnok. Ma ilyen sok gólt nem várunk a zebráktól, szerintünk okos, taktikus játékkal hendis különbséggel gyűrik le ezer sebből vérző vendéglátójukat. Nem lepődnénk meg mondjuk egy 0-2-es végeredményen... Tippünk tehát hendis V!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!