<>

 
 
 
Bátor tippel várjuk a férfi kézilabda-világbajnokság eddigi legnagyobb meccsét és jövünk egy kosárderbivel is.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? A spanyolok és a Körmend

Bátor tippel várjuk a férfi kézilabda-világbajnokság eddigi legnagyobb meccsét és jövünk egy kosárderbivel is.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

190. Körmend – Kecskemét, 1 (2.26) - férfi kosárlabda NB I, 18:00

Áll a bál a körmendi meccs előtt: Déri Csaba, a vasiak edzője felháborodott az ellenfél legutóbbi összecsapásán tapasztalt sportszerűtlenség miatt (Ivosev szerinte megütötte a MAFC egyik játékosát), mire kollégája, Ivkovics mester kilátásba helyezte, hogy el sem utazik… Mindez azért érdekes, mert Körmenden alapjáraton is pokoli a hangulat, szerdán pedig különösen nehéz dolguk lesz a vendégeknek. Főleg, hogy erősen kérdéses a Kecskemét legjobbja, a térdsérülés után gyógyulgató Djeraszimovics játéka.

A hazaiak négy (hazai) bajnoki siker után nyolc ponttal elbukták a Falco elleni (idegenbeli) megyei rangadót, elsősorban amiatt, mert senki sem tudott felnőni a 42 egységig jutó angol center, Richards mellé. Kulcsjátékosok egész sora betlizett, Ferencz, a triplavágó például 0/7-es mutatót ért el távolról. Mindazonáltal a Körmend sokkal erősebb lett Déri edzővel, otthon 5-3-at tud úgy, hogy megnyerte a legutóbbi öt hazai meccsét, és Kecskeméten is csak hosszabbítás után szenvedett vereséget. Feszült meccs, nagy taktikai csata lesz, melyet szorosan behúzhat a vasi együttes: ilyen oddsért szinte kötelező megpróbálkozni a hazaival.

195. Dánia-Spanyolország, 2 (1,96) - férfi kézilabda-vb, 19:00

Az Eb-ezüstérmes és a világbajnoki címvédő rangadója a negyeddöntőben. A dánok a torna négy esélyesének egyikeként indultak, de a lassú kezdés most bosszulja meg magát. A franciák által leiskolázott argentinok és a biztató németek elleni döntetlennel a könnyebb felső ág helyett maradt az alsó. Ettől függetlenül a csapat meccsről meccsre fejlődött, Mikkel Hansen és Niklas Landin két páratlan vezéregyéniség, azonban talán nem olyan hosszú a pad, mint a másik oldalon, és ez faktor lehet. A spanyolok nem hibáztak eddig, utoljára a franciák elleni Eb-elődöntőt bukták el több mint egy évvel ezelőtt. Komolyabb ellenfél kettő volt eddig a vb-n, mindkettőt szorosan, de elintézték. Sztárokban nem áll annyira jól, de egységre és általános minőségre talán egy kicsit erősebb. Talán az egész torna legjobb, gyors és kíméletlen kézilabdájával intézte el Tunéziát, amely azért okozott meglepetést korábban. Nehéz ügy, de mi a címvédőben egy kicsit több potenciál látunk, a dánok tudásának határát érezzük.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!