<>

 
 
 
A Málaga és a Villarreal párharca sem tűnik gólokban gazdagnak a Király Kupa csütörtöki negyeddöntőiben.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Duplázunk a Király Kupában

A Málaga és a Villarreal párharca sem tűnik gólokban gazdagnak a Király Kupa csütörtöki negyeddöntőiben.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

042. Getafe - Villarreal, 1. félidő X (2.00) - Spanyol Kupa, 20:00

Kissé tessék-lássék mérkőzésnek tűnt a két együttes első összecsapása a múlt héten, mintha egyik gárda sem igyekezett volna megnyerni a találkozót. Végül a hazai Villarreal csak megemberelte magát és felpörgetve a játékot a 85. percben megszerezte a győztes gólt. A Getafe a kiesőzóna előtt tanyázik, nem lehet nyugodt, szóval a további kupaszereplés nem feltétlenül kitűzött cél. A Villarreal nem rossz csapat, de nem fogja agyonhajtani magát az előny tudatában. Szerintünk ez a visszavágó igazából tét nélküli lesz, egy pötyögős 0-0-án sem lepődnénk meg. Ezért egy merészebb tippel mi megjátszanánk a félidei döntetlent.

048. Athletic Bilbao-Málaga, 2 vagy 3 gól (1,93) - Spanyol Kupa, 22:00

A negyeddöntő visszavágója, 0-0-ról folytatja a bajnoki 13. és 7. helyezett. A Bilbao óriási csalódás, úgy szenved, ahogy két éve tette. Már az elején sem ment, aztán az ősz végén úgy tűnt, hogy feltámad, de helyette a mai napig nem kapta el a fonalat. A gond a gólszerzéssel van, 20 bajnokin 16 lőtt találat édeskevés. A védelem viszont magabiztosan áll a lábán. Jön a Málaga, amely pozitív csalódás, nem túl fényes anyagi feltételek mellett is versenyképes, bár az most látszik, hogy az európai kupahelyekre aligha ér oda, míg a bennmaradás és a középmezőny garantáltnak tűnik. A Bilbao otthon nem annyira veszélyes, mint régen, a Málaga idegenben egész jó (4-2-4), így háromesélyben nem jósolnánk, viszont az egyértelmű, hogy két nem vészesen, de gólszegény csapatról van szó. A Bilbao 12-8-at tud 1,5 gól felett, és 3-17-et 3,5 gól alatt, ahogy a Málaga 13-7-tel és 3-17-tel. Szerintünk nem lesz teljesen nullázás, mint egy hete, moderált góltermésre szavazunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!