<>

 
 
 
Gyöngyszemre leltünk a dán bajnokságban, amit most kínálatába vette a Tippmix. A hazaiaknak jobban kell a győzelem, hajtanak is, a vendégek viszont rosszabb formában vannak.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.61

Jól fizető hazaira leltünk Dániában

Gyöngyszemre leltünk a dán bajnokságban, amit most kínálatába vette a Tippmix. A hazaiaknak jobban kell a győzelem, hajtanak is, a vendégek viszont rosszabb formában vannak.
Dán jégkorongbajnokság
Frederikshavn - Aalborg
Csütörtök, 19:00 óra

A Frederikshavn WH a 4. helyen áll a dán Metal Ligaenben. Hátránya egyetlen pont a Sönderjyske mögött, tehát egy esetleges győzelemmel megelőzheti a vojensieket. Előnyük 10 pont az Esbjerg előtte, a felsőházi helyük szinte már biztos. Hazai jégen remekek, 14 meccsből 10-szer győztesen hagyták el a jeget. Remek formában vannak, nemrég 10-1-es verést is kiosztottak a sereghajtónak. 101 lőtt góljuk az egyik legtöbb, 70 kapott góljuk pedig a második legjobb védelem. Legponterősebb játékosuk Lassen és Bergman 30-30 ponttal (15+15 és 11+19), mögöttük Vock és Jonsson 22-22 pontos (10+12 és 7+15). A kapuban Fallon végigvédte a szezont, 90,8%-kal teljesítve.

Az Aalborg Pirates a 10 csapatos bajnokság 8. helyén van. A rájátszásba jutásuk erősen valószínű, 7 fordulóval a vége előtt 12 pont az előnyük a Herlevvel szemben. Előre nem nagyon juthatnak, a Rungsted 1 ponttal előzi meg őket, a Rodovre pedig 5 pontra van. Idegenben közepesek, 15 meccsből 8-szor nyertek. Legutóbbi 6 meccsükön csak a náluk 2 rosszabb csapatot tudták megverni. 83 lőtt góljukkal a középmezőnyhöz tartoznak, a 84 kapott találat pedig meglepően kevés. Legjobb játékosuk Vaskivuo 35 ponttal (18+17), mögötte viszont nagy a szakadék, Möller 22 (10+12), Fancis pedig 18 ponttal követi (8+10). Lett kapusuk van, Mustukovs 92%-kal teljesít.

009. Frederikshavn - Aalborg, 1 (1.61) - Tippmix

A két csapat idén kétszer meccselt a bajnokság keretein belül, októberben 2-1-re nyert a Frederikshavn, január 3-án viszont az Aalborg meglepte őket. A Frederikshavn számára itt a lehetőség, hogy visszavágjon a hónap eleji vereségért.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!