<>

 
 
 
A spanyol élvonal, a francia másodosztály, a férfi kézilabda-vb, és a kosárlabda Eurolgia is terítéken pénteken.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Pénteki jóslat: Foci, foci, kosár, kézi

A spanyol élvonal, a francia másodosztály, a férfi kézilabda-vb, és a kosárlabda Eurolgia is terítéken pénteken.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

100. Katar-Lengyelország, 2 (1,94) - férfi kézi-vb, 16:30

Két meglepetéscsapat, ám Katar a fiatal verhető németeket fogta meg, az egyre jobb lengyelek az egyik esélyest. A svédek ellen is remekeltek, egységesebbek, mélyebb a keretük. Az elődöntőben már ez számíthat.

104. Unicaja Málaga-Fenerbahce, 2 (1,63) - férfi kosár Euroliga, 20:45

A Málaga elveszett a top16-ban, otthon sem tud ellenállni. A Fener még mindig döcög, de lassan megmutatja, miért Final Four-esélyes. Simán nyert Milánóban, most is sikerülhet.

111. Sochaux-Arles, 1 (1,70) - francia másodosztály, 20:00

A Sochaux feljutásra esélyes, kikapott az éllovastól, de amúgy formában van, otthon nem az igazi, de az Arles reménytelen, idegenben főleg (0-3-7, 7-19). Az odds lefelé indult, 1-es.

127. Rayo Vallecano-Deportivo La Coruna, 1 (1,75) - spanyol bajnokság, 20:45

A Rayo kétarcú, otthon szenved, óriásölő. Most egy simább ügy vár rá, az odds feltűnően nagyot esett, a Deportivo idegenbeli reménytelenségét (1-3-5, 4-13) látva fogadjuk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!