<>

 
 
 
A Roma a kupában túlórázott az Empoli ellen, most viszont 3 pontot szerezhet, a Nottingham a kiesőjelölt Millwall-t verheti, emellett a Marseille-ben is bízunk!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: angol, olasz és francia csaták

A Roma a kupában túlórázott az Empoli ellen, most viszont 3 pontot szerezhet, a Nottingham a kiesőjelölt Millwall-t verheti, emellett a Marseille-ben is bízunk!

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

150. Nottingham - Millwall, 1 (1.70) - angol másodosztály, 16:00

Az utóbbi időben számos fogadót (többek közt minket is) megtréfált a Nottingham, amely zsinórban 7 bajnokin volt képtelen nyerni. Legutóbbi 5 meccséből is csak a Derby ellenit sikerült megnyerni, így 13 pontra távolodott el az osztályozós helyektől. Mivel azonban még sok van hátra a szezonból, jó eséllyel nem mond le a feljutási harcról Stuart Pearce csapata, amely otthon 4-5-4 mérleggel áll, viszont igencsak gólerős. A Millwall is rémes formát mutat: 6 forduló óta nyeretlen, idegenben pedig meglehetősen gólszegény. Védelme a liga egyik leggyengébbje és immáron 5 pontra van a bennmaradást érő helyektől. Ami rossz hír, hogy még ebből a gyenge védelemből is hiányzik majd egy játékos eltiltás végett. A Forest otthon gólerős, a Millwall pedig nyeli a gólokat és idegenben gyakran impotens, így 1-es!

186. Roma - Empoli, 1 (1.44) - olasz bajnokság, 20:45

A 2. fogadja a 16. helyezettet a 21. fordulóban. A Roma hosszú ideje (egész pontosan november eleje óta) veretlen a bajnokságban, azonban az utóbbi időben sokat remizik, ennek köszönhetően pedig a Juventus 7 pontra lógott meg tőlük. Otthon veretlen: 7 sikere mellé 3 döntetlen társul és 22-6-os hazai gólkülönbsége is jól fest. Friss hír, hogy az 5 gólos Destro a Milan együtteséhez távozik (az orvosi vizsgálatok vannak hátra). Gervinho (14/2), Strootman (6/0), De Rossi (14/1), Keita (14/1), Sanabria (0/0), Castan (1/0) és Balzaretti (0/0) biztosan nem játszik, Nainggolan (18/3) és Torosidis (9/1) játéka kérdéses.

Az Empoli célja az elsőosztályú tagság megőrzése, de ehhez mostani formáján mindenképp javítani kell: 8 bajnoki óta nem nyertek, ezalatt pedig hatszor ikszeltek. A már kieső helyen tanyázó Chievo csak 1 pontra van tőlük. Rémesen kevés (18) gólt lőtt eddig a csapat, a 25 kapott találat viszont nem rossz teljesítmény. Vendégként 1-5-3 mérleggel bírnak, viszont csak a sereghajtó Parma csapatát tudták idegenben verni. Guarente (1/0) biztosan nem játszik, Tonelli (17/4) pályára lépése kérdéses, Signorelli (4/0) pedig akár vissza is térhet. Annak ellenére, hogy a kupában nemrég az Empoli túlórára kényszerítette a Roma együttesét, most szerintünk elvérezhetnek a győzelemre éhes Farkasok otthonában.

174. Marseille - Evian TG, 1 (1.33) - francia bajnokság, 16:30

A 23. forduló szombati játéknapját a 3. és a 16. csatája indítja. A Marseille szekere mostanság kicsit döcög: legutóbbi 5 bajnokijából 2-0-3 sort hozott csak ki, így a listavezető Lyon 4 pontra lépett el. Otthon még mindig erős 10 győzelmével és 1 vereségével és 25-8-as gólkülönbsége is izmos. Két kezdő középpályás, egy szintén kezdő védő és egy 3 gólos támadó hiányzik. Az Evian szezonja botrányosan indult, de elmozdult a kieső zónából, 23 pontjával azonban közel sem nyugodhat meg, hiszen a kieső helyektől mindössze 2 pontra van. Hosszú idő után a Toulouse ellen ismét nyerni tudott a bajnokságban, vendégként azonban továbbra is gyatra. Hosszú a hiányzók listája vendég oldalon: 3 védő, 4 támadó és 1 középpályás nincs, közülük 4 játékos alapember. Mindezek tükrében nehezen tudjuk elképzelni, hogy meglepetést okozzanak a Marseille otthonában!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!