<>

 
 
 
Február hónap első napján is akadnak fogadható események szép számmal: a Milan, a Besiktas és az Alkmaar hazai sikere is jó választás lehet.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vasárnapi jóslat: Alkmaar, Milan és Besiktas

Február hónap első napján is akadnak fogadható események szép számmal: a Milan, a Besiktas és az Alkmaar hazai sikere is jó választás lehet.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

219. AZ Alkmaar - Heracles, 1 (1.61) - holland bajnokság, 16:45

Az Alkmaar tapad a 3. helyen álló Feyenoordra, a Heracles viszont 4 forduló óta nyeretlen és osztályozós helyre sodródott, ráadásul rémesen sok gólt kap. Túl jó az odds!

227. Milan - Parma, 1 (1.53) - olasz bajnokság, 20:45

Inzaghi alatt erősen inog a pad, a sűrű középmezőnybe süllyedt a gárda. A hírek szerint azonban lesznek visszatérőik (Abate, Alex, de Jong), míg a Parma többek közt Cassano nélkül érkezik és reménytelenül utolsó. Most vagy soha!

242. Besiktas - Mersin Idman Yurdu, 1 (1.35) - török bajnokság, 15:00

A Besiktas bajnoki címre hajt, fontos meccsen vérzett el nemrég a Galatasaray ellen, így nem engedhet meg magának újabb botlást, pláne nem egy hosszú ideje nyeretlen középcsapat ellen saját közönsége előtt!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!