<>

 
 
 
A kupakudarc után a bajnokságban vigasztalódhat az AZ Alkmaar, amely az alsóházi Heraclest fogadja.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.61

Biztos hazait találtunk Hollandiában

A kupakudarc után a bajnokságban vigasztalódhat az AZ Alkmaar, amely az alsóházi Heraclest fogadja.
Holland bajnokság
AZ Alkmaar - Heracles
Vasárnap, 16:45 óra

A 20. játéknap előtt az élmezőnyben tanyázik a hazai gárda, 32 pontja van, ez jelenleg az 5. pozícióhoz elegendő. A dobogó lőtávolon belül van, de a playoffra mindenképpen esélyes az alkmaari társaság. Odahaza eddig gyengélkedtek Tankovicék, az AFAS Stadionban mindössze 4-3-3-as a mérlegük. A pontvadászatban jól kapták el a fonalat, verték a Dordrechtet, majd ikszeltek a Zwollénál, a kupából viszont a héten kizuhantak, miután a Twente alapos verést mért rájuk (3-0). A keretben egy tapasztalt belga bekk sérült, rajta kívül viszont mindenki bevethető.

A vendégcsapat botrányos formában utazik az AZ-hoz. John Stegeman együttese az elmúlt négy játéknapon nem tudott nyerni, legutóbbi három fellépésén pont nélkül maradt. Le is csúsztak a fekete-fehérek a 16., már osztályozós helyre. 16 egységükből 9-et túráztak össze (3-0-7, 14-22). Weghorsték immár három fellépés óta képtelenek betalálni... A kupából már korábban kiestek, így legalább pihentek lesznek a fiúk a mai bajnoki előtt. Eltiltás miatt egy középpályás nem lehet ott Alkmaarban, egy kezdő bekk és egy kezdő középpályás sérült, mindketten alapembernek számítanak.

Főtipp

219. AZ Alkmaar - Heracles, 1 (1.61) - Tippmix

Melléktipp

AZ Alkmaar - Heracles, 2.5 gól felett (1.50) - Tippmixpro

A Heracles nem nyerni jár az AFAS Stadionba... Pontszerzés legutóbb épp egy évtizede jött össze Alkmaarban, azóta csak vereség. És ma sem jósolunk sok sikert a vendégeknek, szerintünk az AZ győz, és stabilizálja pozícióját az élmezőnyben. Tippünk tehát 1-es, no és azért gólokkal is számolunk...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!