<>

 
 
 
A Barcelona felkötheti a gatyáját a Villarreal ellen, míg a Torino-Sampdoria olasz bajnokiról ordít a döntetlen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Barcelona és olasz X

A Barcelona felkötheti a gatyáját a Villarreal ellen, míg a Torino-Sampdoria olasz bajnokiról ordít a döntetlen.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

215. Barcelona – Villarreal (0-1), X (3.80) – spanyol bajnokság, 21:00

Varázslatos heteken van túl a Barca: a Messi-Enrique konfliktus elsimítása után mindenkit legyőzött, aki az útjába került. A legutóbbi hét meccsüket 26 találatot szerezve nyerték meg a katalánok, miközben mindössze három gólt kaptak, valamennyit a kupából kipöckölt Atléticótól. Kitartóan üldözik az éllovas Real Madridot, s ha így folytatják, nem is reménytelen a bajnoki trón visszaszerzése. Minden bizonnyal vasárnap este is a legerősebb Barcelona lép pályára, hiszen mindössze Mathieu szereplése kérdéses. A középpályán kialakult a Rakitic, Busquets, Iniesta hármas, elöl pedig brutális a Neymar, Suárez, Messi trió.

Hogy mégsem Barca K. O.-t jósolunk, arról a Villarreal tehet, ugyanis szédületes, amit a vendégcsapat bemutatott az elmúlt hónapokban. Minden sorozatot beleszámítva a tavaly november eleji, zürichi Európa-liga-csata óta 18 mérkőzésen maradtak veretlenek a sárga mezesek, ebből 13-at megnyertek. A La Ligában a hatodik helyen áll a csapat, a 11-5-4-es mutató remek, az idegenbeli 4-5-1-ről nem is beszélve. Csak Sevillában kaptak ki Brunóék (2-1), de az még októberben volt. Biztosra vesszük, a Barcának nem lesz könnyű dolga, ha össze is jön a siker, maximum egygólost várunk. Ahogy a legutóbbi három párharcban (1-0, 3-2, 2-1)…

224. Torino-Sampdoria, X (3,00) - olasz bajnokság, 15:00

A 13. fogadja az 5. helyezettet a 21. fordulóban. A Torino a múlt szezon egyik nagy meglepetése volt, az élmezőnyt súrolta végig. A nyáron eladott, és ez meglátszott az őszi teljesítményén, szinte a kiesőzónában állt végig. Most indult meg, hosszú hetek óta veretlen, az utolsó öt fordulóban már 11 pontot gyűjtött, így legutóbb a 94. percben sokkolta az Intert úgy, hogy a mérkőzésen végig védekezett. Otthon masszív, 3-5-2-es mérleggel és 8-7-es gólkülönbséggel áll, amúgy is defenzív csapat. Ugyanez igaz a Sampdoriára, amely az idény meglepetése, a BL-ért harcol még mindig, és mindössze két vereséget számlál ezidáig. Az egyik a Lazio otthonában volt néhány hete. A védelme a legjobbakkal vetekszik, idegenben 3-5-2-es mérleggel az egyik legjobb, 11-10-es gólaránya visszafogott felfogását mutatja. Szerintünk a mérkőzésről ordít az X, egyik fél sem szeret kockáztatni, össze is jöhet a döntetlen.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!