<>

 
 
 
Íme a Profitipp új rovata, melyben főleg a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mondd el a ötleteidet a nap meccseiről, és nézd meg, mit várnak mások! Mi infókkal jövünk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Vitassuk meg - vasárnap! Tippek, infók, nyeremény

Íme a Profitipp új rovata, melyben főleg a Ti véleményetekre vagyunk kíváncsiak. Mondd el a ötleteidet a nap meccseiről, és nézd meg, mit várnak mások! Mi infókkal jövünk.

Itt az ideje, hogy közösen vitassuk meg, mit várunk a naptól. Szívesen vesszük az ötleteidet és elemzéseidet, melyek mindenki számára segítséget nyújthatnak.

A Profitipp stábja itt is folyamatosan szállítja az infókat, a tippeket és a tanácsokat. Kérdésed van, segítség kellene összeállítani a szelvényt? Ne habozz, írd meg kommentben! Figyelem, állandó hozzászólóink közt minden hónap végén értékes nyereményeket (január 31-én - 5000 forintért tippmixelési lehetőséget) sorsolunk ki! Ziccer, ne hagyd ki!

Néhány érdekesebb vasárnapi összecsapás:

Olasz bajnokság: Sassuolo-Inter, 12:30

Sassuolo, várható kezdő: Consigli - Vrsaljko, Cannavaro, Terranova, Longhi - Brighi, Magnanelli, Missiroli - Berardi, Zaza, N. Sansone.

Inter, várható kezdő: Handanovic - Donkor, Vidic, Ranocchia, Obi - Guarin, Medel - Shaqiri, Kovacic, Palacio - Podolski.

Angol bajnokság: Arsenal-Aston Villa, 14:30

Arsenal, várható kezdő: Ospina – Chambers, Mertesacker, Koscielny, Monreal – Coquelin, Ramsey – Sanchez, Rosicky, Cazorla – Giroud.

Aston Villa, várható kezdő: Guzan – Hutton, Okore, Clark, Cissokho – Westwood, Sanchez, Delph – Weimann, Benteke, Gil.

Olasz bajnokság: Udinese-Juventus, 15:00

Udinese, várható kezdő: Karnezisz - Heurtaux, Danilo, Piris - Widmer, Allan, Fernandes, Guilherme, Pasquale - Théréau - Di Natale.

Juventus, várható kezdő: Buffon - Caceres, Bonucci, Chiellini - Lichtsteiner, Pereyra, Pirlo, Pogba, Evra - Tévez, Morata.

Olasz bajnokság: Milan-Parma, 20:45

Milan, várható kezdő: D. Lopez - Abate, Alex, Rami, Bocchetti - Poli, Muntari - Honda, Menez, Cerci - Destro.

Parma, várható kezdő: Mirante - Cassani, Costa, Lucarelli, Gobbi - J. Mauri, Mariga, Nocerino - Varela, Palladino, Rodriguez.

Spanyol bajnokság: Barcelona-Villarreal, 21:00

Barcelona, várható kezdő: Bravo – Dani Alves, Pique, Mathieu, Jordi Alba – Busquets, Rakitic, Iniesta – Messi, Neymar, Suárez.

Villarreal, várható kezdő: S. Asenjo – Mario, V. Ruiz, Musacchio, J. Costa – Trigueros, Soriano – Campbell, dos Santos, Cserisev – Vietto.

 
 
  • 1liguriano2015február01.09:16ÚjVálasz

    Sziasztok! Azt gondolom a Milan behúzza már végre otthon, aztán ott van még a Barca ami szintén tuti, a Sassuolo meccsre meg azt mondom, hogy inkább raknék egy 2,5 gól felettit!

    Mindenkinek sok sikert! Ja, és a lényeg: Kézilabda Franciaország nyeri a VB-t!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!