<>

 
 
 
A Wolfsburg Frakfurtban repülhet tovább, a Roma és a Fiorentina harca a döntetlentől bűzlik, plusz belga hazai.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Keddi jóslat: Wolfsburg, olasz rangadó, és...

A Wolfsburg Frakfurtban repülhet tovább, a Roma és a Fiorentina harca a döntetlentől bűzlik, plusz belga hazai.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

Frankfurt-Wolfsburg, 2 (1,80) - német bajnokság, 20:00

A Wolfsburg beérett, a Bayern 4-1-es kiütése figyelmeztető jel. A Frankfurt védelme botrányos, 4-1-es zakóval kezdte a tavaszt, otthon nem sok esélye van, zuhan az odds.

Genk-Oostende, 1 (1,60) - belga bajnokság, 20:30

A Genk önmagához képest szenved, csak a 7., de otthon jól halad (6-4-1, 20-8), míg az Oostende eleve kiscsapat, zsinórban háromszor kapott ki, idegenben botrányos (3-1-7, 10-19).

Roma-Fiorentina, X (3,40) - Olasz Kupa, 20:45

A Roma utolsó öt meccse X lett, támadásban szenved. A Fio sem meggyőző, idegenben főleg, az utolsó kettő döntetlen lett, így az egymás elleni is. Ráadásul egymeccses kupapárharc...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!