<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

14 meccses szelvénnyel 38 milliót!

Elképesztő szelvényt kötött meg egy fogadó a hétvégén. A 14 mérkőzésből négyet is döntetlenre húzott és bejött neki! 800 forintból kaszált 38 milliót.

„Kézről kézre” jár egy nyertes szelvény a Twitteren, amelyet egy ismeretlen fogadó kötött a hétvégén. A nem mindennapi sort a Coral fogadóirodánál adták fel és 14 mérkőzést rögzítettek rajta.

A hétvégi „tutik” azaz például a Chelsea, a Derby és a Huddersfield győzelme még nem számít nagy mázlinak, a Southampton és a Crystal Palace sikere azonban már bátrabb fogadásnak tűnik.

De itt még nem állt le a tippelő és behúzott négy döntetlent is a szelvényre. Például a Swansea-Sunderland és a Burnley-West Bromra is. Ezek a meccsek azért elég neccesek voltak.

Érezhette ezt a nem túl bátor, ám annál jobban kalkuláló illető, ugyanis mindössze két fontot (800 forintot) tett föl a szelvényre. Ebből elképesztő összeg: 69 ezer font jött be, de miután a 14 mecces szelvényre még járt egy 33 százalékos bónusz is, így összességében 92 ezer font (38 millió forint) ütötte a markát. Ezúton is gratulálunk neki.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!