<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A 101. percben jött a 70 milliós szelvény

Mindössze párezer forintot kockáztatott eddig életében egy brit fogadó, most viszont bankot robbantott. Az egyik tippje a 101. percben jött!

Valószínűleg amíg él addig áldja majd Dean Cox nevét egy brit fogadó. A cambridgeshire-i férfi egy héttel a brutális szelvény feladása előtt nyitotta meg a számláját a William Hill fogadóriodánál, ahová 20 fontot helyezett el. Több meccses kötésekkel játszott kis tétekben, de nem igazán volt szerencséje. Aztán szombaton eljött az ő napja.

Tíz mérkőzést rakott egybe, a szelvényt pedig egy fonttal (413 forinttal) küldte harcba. A szelvényen angol alsóbb osztályú mérkőzések voltak, igazán nagy meglepetésre nem játszott, de azért a szorzóból jól látszik, hogy ezeket így eltalálni azért nem egyszerű. Kockáztatott, de bejött, ráadásul nem is akárhogyan: a Leyton Orient ugyanis a 101. (!) percben szerezte meg a mindent eldöntő gólt, a már említett Dean Cox révén.

A névtelenségét kérő fogadó csak este vette észre, hogy 170 ezer fontot (70 millió forintot) kaszált. Elmondása szerint előtte a parkban sétált öt hónapos fiával. Az eredeti terve az volt, hogy sportfogadásból neki tesz félre, de most már egy saját ház is belefér a keretbe.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!