<>

 
 
 
Az Európa-ligában a Mönchengladbach csapatát nyeretnék pazar oddsért cserébe, míg az NHL-ben a St. Louis nyerheti a csoportrangadót.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Gladbach és a St. Louis

Az Európa-ligában a Mönchengladbach csapatát nyeretnék pazar oddsért cserébe, míg az NHL-ben a St. Louis nyerheti a csoportrangadót.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

022. Winnipeg - St. Louis, 2 (2.25) - NHL alapszakasz, péntek 02:00

Divízióbeli rangadón találkozik egymással a csoport 4. és 2. helyen álló csapata. A Winnipeg közel áll idén a playoffhoz, 73 ponttal a főcsoport 6. helyén tanyázik. Védelme a 2. leggyengébb a top8-ban nyugaton, ráadásul támadósora sem mondható igazán acélosnak. Otthon csak a 8. legjobb a főcsoportban 16 sikerrel és 14 vereséggel, 4 meccse ugyan nem kapott ki saját jégen, azonban nem találkozott ezalatt komoly ellenféllel. Komoly gondot jelent, hogy a támadó Wheeler sérült és a védő Chiarot sem épült még fel műtéte után.

A St. Louis 80 pontos, ha jól jön ki a hajrája, akkor akár még a Nashville-t is megszorongathatja a divízióban. Formája ugyanakkor nem túl fényes: zsinórban két vereséget számlál, de a Pittsburgh-Montreal kettőstől ki lehet kapni. Vendégként 16 sikert és 12 vereséget számlál, tehát pozitív mérleggel áll, ráadásul védelme és támadósora is sokkal jobb, mint a Winnipegé. Egy fontos védő sérült, de a többiek bevethetőek. Jól megy nekik a Winnipeg ellen: a legutóbbi 5 közös meccsüket megnyerte, legutóbb idegenben 4-2 arányban diadalmaskodott. Szerintünk jöhet az 5. is zsinórban!

047. Mönchengladbach - Sevilla, 1 (2.27) - Európa-liga, 19:00

Nem meggyőző idegenben a Sevilla, amely kisebb gödörben van az elmúlt hetekben. A spanyol csapat legutóbbi öt tétmeccsét elveszítette vendégként. Az Espanyol, a Sociedad, vagy éppen a Getafe is leverte az andalúz együttest. Márpedig a Bundesligában harmadik helyen álló Mönchengladbach jobb csapat a fentebb felsoroltaknál. Persze a Gladbach sincs kiugró formában, de nem is lehet leírni csak úgy a csapatot. Főleg az első meccs alapján nem.

A német alakulat kifejezetten jól játszott a múlt héten, nem sok kellett volna ahhoz, hogy legalább egy döntetlent kicsikarjon Spanyolországban, akkor pedig sokkal nagyobb biztonságban várhatná a mostani összecsapást. Nem biztos, hogy a Mönchengladbach továbbjut, de esélye van rá, addig pedig nem fogja feladni a csapat. A Sevilla címvédőként nem biztos, hogy annyira éhes az újabb El-trófeára. Ráadásul a hiányzókkal sem áll túl jól. Aspas, Beto, Coke és Mbia biztosan nem játszhat, míg a hazaiaknál csak Álvaro Domínguez hiányzik. Hazainak érezzük a mérkőzést.

 
 
  • 5feribadi2015február26.22:42ÚjVálasz
    Idézet: timba9
    Kedves feribadi!Talán félreérthető volt amit írtam!Nem véleményezem az oldalt,mert nem vagyok befolyásolható!!!Az írásommal az Arsenal,-és az atl.m...
    ...

    Elnézést, igen, valóban félreértettem a bejegyzésedet. :)
    Én főleg Wengert kárhoztatom, sejtelmem sincs, hogyan lehet még a posztján ilyen évek után...

     
  • 4timba92015február26.17:46ÚjVálasz
    Idézet: MyNameIsNobody
    Hihetetlen hogyan elszúrták mindketten. De főleg az Arsenal! :(
    ...

    Kedves feribadi!Talán félreérthető volt amit írtam!Nem véleményezem az oldalt,mert nem vagyok befolyásolható!!!Az írásommal az Arsenal,-és az atl.m,játékosainak köszöntem meg a gyalázatos hozzáállást!

     
  • 3feribadi2015február26.12:43ÚjVálasz
    Idézet: timba9
    Sziasztok!Arsenal,Atlético,köszönöm nektek!HÁT ILYET???Már megint kerek a labda
    ...

    Gondolom Timba te előtte Monacora és Leverkusenre akartad tenni minden pénzedet, csak azért nem fogadtál rájuk, mert itt lebeszéltek róla...

    Sosem értem meg, miért kell a tippadót szapulni, én is buktam az Arsenalon, mégsem az oldalt szidom, hanem a nyomorék Wengert. Mert ő tényleg tehet róla. Egyébként csak mellékesen: minimum húsz tippadó (főleg külföldi) oldalt követek. Fele-fele arányban volt a 2,5 gól alatt és a hazai tegnap az Arsenalra. Most akkor mind a húsznak beírjam, hogy köszi a tippet?

     
  • 2MyNameIsNobody2015február26.10:36ÚjVálasz
    Idézet: timba9
    Sziasztok!Arsenal,Atlético,köszönöm nektek!HÁT ILYET???Már megint kerek a labda
    ...

    Hihetetlen hogyan elszúrták mindketten. De főleg az Arsenal! :(

     
  • 1timba92015február26.05:59ÚjVálasz

    Sziasztok!Arsenal,Atlético,köszönöm nektek!HÁT ILYET???Már megint kerek a labda

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!