<>

 
 
 
A GFC Ajacciótól hazai pályán, az éllovas Troyes-tól idegenben várunk pontokat a francia másodosztályban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Egy francia hazai, egy vendég

A GFC Ajacciótól hazai pályán, az éllovas Troyes-tól idegenben várunk pontokat a francia másodosztályban.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

115. Ajaccio GFC - Orleans, 1 (1.95) - francia másodosztály, 20:00

A 26. kör következik a francia második vonalban, a 3. fogadja a 12. helyen állót. Az Ajaccio újonc, ehhez képes meglepően jól menetel és a feljutásért harcol, jeleneg 42 ponttal áll a dobogó alsó fokán. Szoros a csata, viszont jó formát mutat, 1-0-ra verte nemrég a 4. helyen álló Angers csapatát, majd ikszelt a Dijon otthonában (1-1). November végén kapott ki utoljára bajnoki derbin, azóta 4 győzelem és 5 döntetlen a mérleg. Védelme ugyan messze a leggyengébb a top3-ban, de így sem rossz a maga 26 kapott góljával.

Az Orleans szintén újonc, remekül rajtolt ősszel, aztán mélyrepülésbe kezdett, ám az utóbbi időben ismét magára talált. Egyelőre 32 ponttal a középmezőny tagja, 7 forduló óta veretlen, ám ebből csak kétszer nyert, ötször pedig remizett. Vendégként 3-5-4 sorral nem rossz, problémái támadásban akadnak. A szintén újonc Ajaccio a legjobb hazai mutatóval rendelkezik a ligában, így a hullámzóan teljesítő Orleans szerintünk nem tud péntek este pontot rabolni tőlük!

116. Niort-Troyes, 2 (2,50) - francia másodosztály, 20:00

A 16. fogadja az éllovast a 26. fordulóban. A Niort a liga tartósan egyik kisebb csapata, a középmezőny az otthona, most még ennyit sem tud, mindössze 5 győzelmet számlálva csak a 16., alig négy pontra a kiesőnózától. Hozzá kell tenni, hogy a rengeteg X nyomán nem az a klasszikus bármikor, bárki által agyonvert csapat. A hazai mérlege is csalós, pontra nem szerzett sokat, de csak háromszor győzték le, igaz ebből kétszer mostanában. 3-6-3-at tud 12-13-as gólkülönbséggel. A Troyes a mezőny elejébe várható volt, jó kerettel, átlagosnál jobb támadósorral. A vártnál is jobban szerepel, így a 39 lőtt és a 15 kapott gólja is a legtöbb, magabiztos előnnyel vezet. Az egyetlen együttes a ligában, amely idegenben is versenyképes, így 7-1-4-es mérleggel és 22-9-es gólkülönbséggel a legjobb. Az utóbbi hetekben botlott, de ilyen oddsért egy ilyen defenzív kiscsapat ellen jó választás lehet.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!