<>

 
 
 
A fővárosiak erősödtek, ráadásul otthon szerepelnek. A tolnaiakra kellemetlen percek várhatnak...
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.73

Tavasszal sem lassít az MTK!

A fővárosiak erősödtek, ráadásul otthon szerepelnek. A tolnaiakra kellemetlen percek várhatnak...
NB I.
MTK - Paks
Péntek, 19:00 óra

Folytatódik a Mennyei Bajnokság, és a 18. forduló nyitómeccsét a Hungária körúton rendezik. A fővárosiak remekül szerepeltek az ősszel, az előkelő 2. helyen teleltek 36 ponttal, hazai "szurkolók" előtt 18 egységet húztak be (6-0-2) - csak az Újpest és a Diósgyőr tudott náluk nyerni. Vertek nagycsapatokat is, mint például a Lokit vagy a Fradit. Érdekesség, hogy 17 játéknapon nem remiztek - vendégségben 6-0-3-as sort hoztak össze. A téli átigazolási időszakban erősödött a keret, Vadnai Dániel érkezett a középpályára, ő nagy fogásnak számít. Vass Patrik ment a Vasashoz, de a mag egyben maradt. Kálnoki Kis nem lehet ott a meccsen, ugyanis a 17. fordulóban pirosat kapott Debrecenben.

Paksról kellemetlen hírek láttak napvilágot: a főszponzor bejelentette távozását, és bizony olyan pletykák is napvilágot láttak, miszerint a tolnaiak az utolsó félévüket kezdik az élvonalban. Persze, ezt a klubvezetés cáfolta, ugyanakkor néhány kulcsjátékos távozott a télen. Fiola Attila a Puskáshoz, Eppel Dunaújvárosba, Kovács Gábor pedig Diósgyőrbe igazolt. AZ érkezési oldalon Balázs és Rodenbüchler neve található...

Csertői Aurél alakulata ősszel a 6. helyen zárt 26 ponttal, idegenben hajlamos volt remizni: 2-5-2-es mérleget produkáltak a zöld-fehérek a túrákon.

108. MTK - Paks, 1 (1.73) - Tippmix

Az egymás elleni mérleg erőteljes kék-fehér fölényt mutat, a paksiak csak egyszer tudtak nyerni a fővárosban, de annak is mér négy éve. Ősszel Könyvesék magabiztos, 3-0-ás sikert arattak Torghelléék ellen. Most viszont szerintünk az MTK behúzza a három pontot, és visszavág az augusztusi zakóért. Tippünk tehát: 1-es!

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!