<>

 
 
 
A vendégek elkapták a fonalat, a hazaiak csak küszködnek - szerintünk a piros-fehérek sorozata nem szakad meg!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.63

Idegenben sem esélytelen a feltámadó Nancy

A vendégek elkapták a fonalat, a hazaiak csak küszködnek - szerintünk a piros-fehérek sorozata nem szakad meg!
Francia másodosztály
Tours - Nancy
Péntek, 20:00 óra

Már a 26. fordulót rendezik a gall második vonalban. A házigazda pocsékul teljesít az idén, kieső helyről várja a folytatást, 25 csatában 24 egységig jutottak a kékek. Hazai környezetben, a Stade de la Vallée du Cher-ben 5-1-6-os, felettébb szeszélyes sort tudnak felmutatni, gólkülönbségük saját pályájukon 20-22, tehát adnak is és kapnak is a fiúk. A télen gyengült a keret, házi gólkirályukat leigazolta az élmezőnybe vágyó Brest, ez pedig nagy érvágás Gilbert Zoonekynd társulatának. Egy csatár érkezett ugyan a Wigantől kölcsönbe, de ő eddig nem hozott extrát a társulatnak. A forma csapnivaló, a 2015-ös esztendőt ugyan biztatóan kezdték a fiúk, ám az elmúlt négy bajnokin már csak egy pont jött össze. Legutóbb Orleans-ban maradtak alul 2-1-re Cillardék. A helyzetük mégsem reménytelen teljesen, hiszen három alakulat is lőtávolon belül van. Ehhez azonban alapos formajavulásra lenne szükség...

Tipp: Tours - Nancy, döntetlen nélkül 2 (1.63)

A Nancy megint a feljutásért indult harcba, ám az elfogadható rajt után november elején hihetetlen mély gödörbe kerültek Dembeléék: sorozatban nyolc mérkőzésen maradtak nyeretlenek, és ebben a periódusban mindössze két egységet szereztek. Aztán a január végi Nimes-i remit három siker követte zsinórban! Verték a Brestet és a Sochaux-ot is, tehát kimondottan "nagyvadakat", legutóbb pedig lemészárolták a kiesőjelölt Chateuroux-t (6-0)!

Idegenben 4-3-5-ös vonatkozó statisztikát produkáltak Hadjiék, tehát azért sebezhetőek. A keretben az alapcsapat rendelkezésre áll, csak a jobb bekk sérült, de ő már egy hónapja.

Mindkét együttes hajlamos a nyílt játékra - pedig ez nem igazán jellemző ebben a ligában. Két gól benne van a pakliban, mindkét fél betalálhat, ám összességében bizalmat szavazunk a Nancynak: szerintünk nem kap ki a vendég együttes!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!