<>

 
 
 
A Nyíregyháza és a Kispest is átalakult télen, ráadásul mindketten a kiesés elől menekülnek. Szerintünk a hazaiak tesznek egy lépést a bennmaradás felé.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.37

Nem Nyíregyházán támad fel a Honvéd

A Nyíregyháza és a Kispest is átalakult télen, ráadásul mindketten a kiesés elől menekülnek. Szerintünk a hazaiak tesznek egy lépést a bennmaradás felé.
NB I.
Nyíregyháza - Honvéd
Szombat, 16:00 óra

Nem volt könnyű tele a Nyírségnek: a piros-kékek 14 ponttal a kiesőzónában töltötték a leállást, most viszont már egy egységet szereztek, miután Pakson vadregényes körülmények között remiztek (két kapussal álltak fel a vendégek...). Hazai pályán 3-2-4-es mérleget hoztak össze Mátyus János fiai. A keret rengeteget változott, íme néhány érkező: Zurab Arziani (grúz, Szahalin Juzsno-Szahalinszk – Oroszország), Dato Darcimelija (grúz, FK Szevasztopol II – Ukrajna), Juraj Halenár (szlovák, Slovan Bratislava – Szlovákia), Deniss Ivanovs (lett, FK Liepaja – Lettország), Mihael Kovacevic (svájci-horvát, szabadon igazolható volt, legutóbb Beroe Sztara Zagora – Bulgária), L’Imam Seydi (francia, DVSC), Igor Zofcák (szlovák, Slovan Bratislava – Szlovákia) Kölcsönbe érkezők: Bosnjak Predrag (FTC).

Kispesten is zajlott az élet, itt még az edzőt is lecserélte a tulaj: Csábit Rossi váltotta a padon. És a játékoskeringő... Elképesztő, milyen fluktuáció zajlott a piros-feketéknél. Érkezett többek közt: Koné, Meza, Morgan, Palacios, Projics, Punosevan. Kölcsönbe is érkezett egy horvát, egy mexikói és egy argentin játékos is, valamint vannak kölcsönből visszatérő nevek. Távozott Daru Bence és Job mellett további 8 játékos és kölcsönadtak ötöt. Az erősítés ráférne a Honvédra, ugyanis a fővárosiak is a veszélyes zónában teleltek. 13 pontjukból hármat túráztak össze, és még nyeretlenek! 0-3-6-os, elkeserítő mutatójukhoz 3 rúgott és 14 kapott találat társul... A formáról nehéz nyilatkozni, annyi viszont mindenképpen Rossi mester csapata mellett szól, hogy a Ligakupában Miskolcon verték a DVTK-t. Noha otthon kikaptak, idegenben lőtt góllal továbbléptek Hidiék.

Tipp: Nyíregyháza - Honvéd, 1X (1.37) - Tippmixpro

Ősszel a Bozsik Stadionban nyerni tudott a Nyíregyháza, és ma is azt gondoljuk, hogy a piros-kékek elverhetik közvetlen riválisukat. A pontok (de legalább egy) otthon maradnak!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!