<>

 
 
 
A MU a Swansea elleni zakót javíthatja ki hazai közönség előtt a Sunderland elleni derbin, ehhez azonban gólok kellenek, ezt használnánk ki a szombati derbin!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Az MU támadójátékából profitálnánk

A MU a Swansea elleni zakót javíthatja ki hazai közönség előtt a Sunderland elleni derbin, ehhez azonban gólok kellenek, ezt használnánk ki a szombati derbin!
Angol bajnokság
Manchester Utd. - Sunderland
Szombat, 16:00 óra

A MU-ról ebben a szezonban sem lehet elmondani, hogy képesek tartósan jó formát mutatni, így az első 2 hely megszerzésére gyakorlatilag nincs esélyük, a 3. helyért vívott harc azonban továbbra is nyitott. A gárda 47 ponttal a 4. jelenleg, hátránya 1 pont az Arsenal mögött, előnye azonban mindössze 3 pont a már 7. helyen állót Tottenham előtt! A Swansea elleni idegenbeli vereségről érkezik, legutóbbi 5 bajnokiján 3-1-1 sort tud felmutatni. A góllövéssel akadnak gondok, így a legkevesebbet lőtte a top4-ben, védelme sebezhető, de a 26 gól még elmegy. Otthon 10-1-2 sorával acélos (csak a Chelsea tud jobbat), viszont pl. a Southampton elleni 0-1-es hazai zakó komoly veszteséget jelenthet a végén...

Elöl Wilson (12/1) és van Persie (23/10) nincs, míg a középpályán Carrick (13/0) játékára nem számíthat a hírek szerint Louis van Gaal.

A Sunderland idén is csak az alsóház tagja, 25 pontja csupán a 16. helyre elegendő, a kieső zónától mindössze 3 pontra van. Három bajnoki óta nyeretlen, a legutóbbi 5 körben 2-2-1 mérleget produkált. A helyzetkialakításban és azok kihasználásában a liga egyik leggyengébbje a maga 22 lőtt góljával és hátul is akadnak komoly gondjai (36 kapott gól). Vendégségben 2-6-4 sort tud, ez a 15. legjobb vendég mutató a mezőnyben. A középpályán két fontos hiányzó is lesz Rodwell (15/2) és Buckley (20/0) személyében, mellettük Giaccherini (7/0) és Jones (6/0) sem bevethető.

Főtipp

Manchester Utd. - Sunderland, Man. Utd. 1.5 gól felett (1.50)

Melléktipp

147. Manchester Utd. - Sunderland, 1 (1.35) - Tippmix

A MU idén sem tartozik azok közé az együttesek közé, akikre magabiztosan lehet fogadni meccsről meccsre. A Sunderland azonban előre játékban annyira gyenge, hogy ezt a United könnyedén kihasználhatja. Rooney és Falcao bármikor képes veszélyt teremteni, így szerintünk 2 gólra minimum jók lehetnek a hazaiak és persze az 1-es tipp is játszható - jóval alacsonyabb oddsért.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!