<>

 
 
 
A svájci pontvadászatban a St. Gallen, míg az olaszoknál az újoncok csatáján a Palermo használhatja ki a hazai pálya nyújtotta előnyöket.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Olasz és svájci hazai

A svájci pontvadászatban a St. Gallen, míg az olaszoknál az újoncok csatáján a Palermo használhatja ki a hazai pálya nyújtotta előnyöket.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

217. Palermo - Empoli, 1 (2.13) - olasz bajnokság, 15:00

A 11. fogadja a 14. helyen állót a 25. fordulóban. Újoncként mindkét együttes jó úton halad elsődleges célja, vagyis a bennmaradás felé. A Palermo 33 pontjával masszív középcsapat, ezt pedig elsősorban erős hazai mérlegének köszönheti, a saját közönsége előtt produkált 7-4-1 sora a 3. legjobb a mezőnyben. Változatos formát mutat, de a Lazio és az Inter otthonában is ki lehet kapni, a Napolit pl. otthon 3-1-re verte! A középpályán Barreto (19/2) eltiltott, Bolzoni (19/0) és Maresca (11/0) játéka pedig kérdéses, a védelemben Lazaar (18/1) biztosan nem lehet ott.

Az Empoli 4 forduló óta veretlen, így 7 pontra került a veszélyzónától. Támadásban problémákkal küzd, nincs igazi góllövője, de védelme legalább stabil. Vendégként azonban az 1-7-3 mérleg már közel sem acélos, bár a Milan-Roma-Napoli-Fiorentina négyes otthonából is ponttal távozott. Egyetlen hiányzója a középpályán Guarente, de ő már régóta nincs. Az Empoli ugyan hajlamos az X-re, de ha a Palermo tudja hozni jól megszokott hazai stílusát, akkor bezsebelheti a 3 pontot.

235. St. Gallen - Grasshoppers, 1 (2.15) - svájci bajnokság, 13:45

Egyszer minden sorozat vége szakad, de mi még nagyon nem bízunk a Grasshoppers feltámadásában. Az egykor szebb napokat látott klub gőzerővel csúszik lefelé, a tavaszi szezonban zsinórban háromszor kapott ki, a Basel, a Young Boys és a Zürich is nagyon simán verte. Most a St. Gallen ellen kellene javítania, ám a hazai együttes az európai kupaszereplésre gyúr és erre meg is van az esélye. Legutóbb 3-0-ra nyert otthon a Gallen a Grasshoppers ellen, most ennél valószínűleg nehezebb dolga lesz. A Hoppers óriási krízisben van és egyelőre nem látszik a gödör alja. A januárban távozókat egyelőre nem sikerült megfelelő emberekkel pótolni, még Vadócz Krisztián sem mutatott túl sokat. Szerintünk még nem talál magára a Grasshoppers, nyerni fog a hazai csapat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!