<>

 
 
 
Az újonc a kiesés elől menekül, a Fradi a dobogóra hajt - szerintünk a fővárosiak elhozzák a pontokat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.38

Idegenben is nyeretjük a Fradit

Az újonc a kiesés elől menekül, a Fradi a dobogóra hajt - szerintünk a fővárosiak elhozzák a pontokat.
NB I.
Dunaújváros - Ferencváros
Vasárnap, 18:30 óra

Az újvárosiak egészen tisztességesen szerepeltek az ősszel. Alig-alig tudtak otthon játszani Nikháziék. A telet a 14. helyen töltötték 13 ponttal, 3-2-1-es hazai mérleggel. A keret rendesen átalakult a télen. Íme!

Érkezők: Eppel Márton (Paks, szabadon igazolható volt), Safet Jahic (szlovén, szabadon igazolható volt, legutóbb Kaposvári Rákóczi), Goran Marics (szerb, szabadon igazolható volt, legutóbb Lombard Pápa), Szellák Soma (szabadon igazolható, legutóbb Bp. Honvéd Akadémia), Vaskó Tamás (szabadon igazolható volt, legutóbb PAFC), Rafe Wolfe (jamaicai, Győri ETO). Hidvégi és Papp kölcsönbe érkezett, a távozók közt pedig 4 játékos szerepel, további 2 játékost pedig kölcsönadtak.

240. Dunaújváros - Ferencváros, 2 (1.38) - Tippmix

A Fradi 31 egységig jutott ősszel, odahaza nem is volt gond Doll mester együtteségel (6-2-0), viszont a túrákon annál inkább (3-2-4). A télen az Üllői úton is történt néhány változás. Érkezett Hajnal Tamás és Varga Roland, kölcsönbe jött Ramírez, három játékost pedig kölcsönadtak a ferencvárosiak. A zöld-fehérek a felkészülési időszakban sorra nyerték mérkőzéseiket, így a drukkerek bizakodó hangulatban várhatják a mai találkozót.

Augusztus végén a fővárosban 2-0-ra nyert a Fradi - és ma is Bödééknek szavazunk bizalmat. Szerintünk a dobogóra hajtó zöld-fehérek mindhárom pontot elhozzák az újonctól. Tippünk tehát: 2-es!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!