<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.65

A Chelsea-re fogadunk a londoni házidöntőben

Az idei szezon első trófeája a Chelsea, vagy a Tottenham vitrinjébe kerül, hiszen ma délután egymás ellen csatáznak a Ligakupa fináléjában!
Angol Ligakupa döntő
Chelsea - Tottenham
Vasárnap, 17:00 óra

A Wembleyben megrendezésre kerülő mérkőzés pályaválasztója José Mourinho együttese, amely az elődöntőben a Liverpool legyőzésével harcolta ki a fináléba jutást. A vörösöket megelőzően sorrendben a Bolton, a Shrewsbury, és a Derby County volt kénytelen fejet hajtani Hazardék előtt. A bajnokságban is menetelnek a kék mezesek, jelenleg ötpontos előnnyel állnak a címvédő City előtt. Hétközi BL csata nem fárasztotta a gárdát, így rápihenhettek a városi derbire. Ami a hiányzókat illeti, a Burnley ellen kiállított Matic eltiltás miatt nem léphet pályára, ez mindenképpen óriási veszteség, rajta kívül Obi Mikel játéka kérdéses.

A Tottenham a Sheffield Unitedet fektette két vállra a kétmeccses elődöntő párharc során, előtte a Nottingham, a Brighton és a Newcastle próbálkozott Mauricio Pochettino alakulatának megállításával – sikertelenül. A Premier Leagueben felemásan szerepel a gárda, jelenleg a hetedik pozíciót foglalják el a sarkantyúsok. Csütörtökön az Európa-ligában Firenzében vendégszerepelt a Spurs, az olaszországi túra azonban csúfos véget ért; a 2–0-s hazai győzelmet hozó meccs Harry Kaneék kiesését jelentett a sorozatból. Ami viszont jó hír lehet a csapat szurkolói számára, hogy sem sérülés, sem pedig eltiltás nem akadályozza az argentin mester munkáját, így legerősebb összeállításában küldheti pályára fiait.

224. Chelsea - Tottenham, 1 (1.65) - Tippmix

A bajnokságban már oda-vissza megmérkőztek egymással a felek, a Stamford Bridgen Diego Costáék nyertek 3–0-ra, a White Hart Lanen viszont a T’ham diadalmaskodott, méghozzá 5–3-as különbséggel. Ennek ellenére ezúttal a kipihentebb, s talán jobb formában lévő Chelseanek szavazunk bizalmat, szerintünk Mourinho tanítványai már a rendes játékidőben eldöntik a kupa sorsát.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!