<>

 
 
 
A Roma-Juventus rangadóra ugyanúgy van tippünk, mint egy román bajnokira, ahol nagyot esett az odds.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Nagyon megindult az odds

A Roma-Juventus rangadóra ugyanúgy van tippünk, mint egy román bajnokira, ahol nagyot esett az odds.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

025. Rapid Bukarest-Viitorul Constanta, 1 (1,95) - román bajnokság, 19:30

Nem mindennapi bravúrral kezdte meg a menekülést a kiesés elől a Rapid Bukarest, amely a legutóbbi fordulóban a listavezető Steaua Bukarestet verte idegenben. A csodálatos eredmény persze nem véletlen, a fővárosi gárda úgy tűnik tényleg elkezdte összeszedni magát, ezt pedig ezúttal a hazai közönség előtt is bizonyíthatja. A Constantát kellene vernie a csapatnak, amely nem egy lehetetlen küldetés, tekintve a vendégcsapat formáját. A Viitorul múlt héten simán kapott ki otthon a nem túl acélos CSMS Iasitől 3-0-ra. A Rapid alaposan megerősödött januárban, több remek idegenlégiós érkezett, szerintünk ki is tart a lelkesedés még egy darabig. A Constanta elveszítette legjobbjait januárban, nem sikerült őket pótolni. Szerintünk ez hazai.

044. Roma - Juventus, 2 vagy 3 gól lesz (1.93) - olasz bajnokság, 20:45

Az éllovas látogat a 2. helyen állóhoz a forduló zárómeccsén. A Juve magabiztos előnyre tett szert, ezt pedig leginkább a Roma rémesen sok döntetlenjének köszönheti, amellyel rengeteg pontot veszítettek a Farkasok. Mindkét együttes fárasztó kupacsatáról érkezik: a Zebrák előnyt harcoltak ki a Dortmund ellen, míg a Roma továbbjutott a Feyenoord otthonában. Mindkét támadósorban benne van a gól, ugyanakkor mindkét gárda védelme sebezhetőnek tűnik az utóbbi időben. Bár Pirlo és Pogba lehetséges hiánya a Roma oldalára billenti valamelyest a mérleg nyelvét, mi inkább a gólokra szavazunk. Az őszi derbi ötöt is hozott, szerintünk azonban hétfő este 2-3 gólnál megállnak majd a felek.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!