<>

 
 
 
Szép kis kínálattal van dolgunk kedden, így a német és angol foci mellett két másik sportág is terítéken.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: A keddi dömpingből válogattunk

Szép kis kínálattal van dolgunk kedden, így a német és angol foci mellett két másik sportág is terítéken.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

001. L. Davis – S. Errani, 2 (1.44) – női tenisz, 20:00

Csalóka ez a mérkőzés, hiszen tavaly egyszer Davis már elverte Erranit, ráadásul néhány napja Acapulcóban mindkét játékos hamar kiesett. Mi mégis merjük támogatni Errani kisasszonyt, mégpedig több okból. Egyrészt az a tavalyi vereség füvön történt, ami nem igazán fekszik az olasznak. Másrészt pedig Errani nemrég sikerrel nyert egy salakos tornát, vagyis igen jó formában van. Mexikóban is valószínűleg csak azért esett ki a második körben – apró megjegyzés: Davis az elsőben kizúgott egy világranglista 527. román versenyző ellen – mert még benne volt a végtagjaiban a riói tornagyőzelem. Errani nem egy világverő játékos kemény borításon, de egy Lauren Davist simán el kell vernie, főleg második kiemeltként. Ez egyébként mindig ad neki egy löketet. Szerintünk Sara behúzza ezt a találkozót.

090. Tampa Bay - Buffalo, 1 (1.45) - NHL alapszakasz, szerda 01:30

A keleti 4. fogadja a sereghajtót. A Tampa számára komoly téttel bír még az alapszakasz hátralévő része, hiszen a lehető legjobb kiemelésért harcol az élmezőnyben. Csoportjában mindössze 5 pont a hátránya az éllovas Montreal mögött, ugyanakkor a Detroit nagyon tapad rá. A gárda 210 lőtt góllal a főcsoport legjobb támadósorát tudja felmutatni, ennek ára a lazább védelem, mely az utóbbi időben Floridában és Coloradóban is megbosszulta magát. Otthon csupán 7 vereséget számlál 23 győzelem mellett, ennél csak a Motreal tud jobbat. A védő Carle az egyetlen hiányzó hazai oldalon.

A Buffalo idén sem tényező a rájátszási harcban, simán utolsó a főcsoportban 43 pontjával. Ez nem csoda, toronymagasan a leggyengébb a védelme a csapatok közt 212 kapott góllal és ez sajnos nem csak a kapusokon múlik... Idegenben csak 7 sikere van 23 vereség mellett, az összességében lőtt 123 gól rémesen kevés. 1-1 fontos támadó és center hiányzik majd, így pedig nem sok jóra számíthat a Tampa ellen.

109. Aalen - Hoffenheim, 2 (1.63) - Német Kupa, 19:00

A másodosztálybeli 17. fogadja az az élvonal 7. helyezettjét, a tét a negyeddöntő, a továbbjutás egy meccsen dől el. Az Aalen saját ligájában sem számít egy komoly klubnak, általában a kiesés ellen küzd. Most nagy a baj, régóta nem nyert, a ligában messze a legkevesebb gólt rúgta (16), egyelőre védelme tartja még életben. Otthon 3-4-4-es mérleggel és 11-9-es gólkülönbséggel még nem is olyan rossz. A Hoffenheim sem a legfontosabb klub az élvonalban, de hosszú esztendők óta tartja a középmezőnybeli helyét, a kiesés ellen ritkán küzd.

Támadásban van az ereje huzamosabb ideje, ám az idén annak ellenére is megy, hogy csak átlagos számban lövi a gólokat, míg védelme hibázgat. Idegenben gyatra, 2-4-5-ös mérleggel és 12-17-es gólkülönbséggel. A formája viszont nem rossz, az utolsó három fordulóban nyerhető mérkőzéseken hét pontot szedett össze, és az európai kupahelyek küszöbén áll. A kupa kiugrási lehetőség, nem úgy tűnt eddig, hogy tartalékolna a vezetőedző. Dolgát jelentősen könnyíti majd, hogy a legjobb játékos az Aalen színeiből, Daghfous kimarad. Ezért is esett az odds, de még elfogadható.

136. Middlesbrough - Millwall, 1 (1.41) - angol másodosztály, 20:45

A 2. fogadja a 22. helyen állót a 35. fordulóban. A Middlesbrough az utóbbi időben fontos pontokat veszített, azonban továbbra is tartja magát az élmezőnyben és harcol a feljutásért. Hátránya 2 pont az éllovas mögött, előnye viszont csupán 1 egység az üldözők előtt. Az élbolyban ugyan a legkevesebb gólt lőtte, ezért cserébe viszont a legkevesebbet kapta, hazai 10-4-3 mérlege nem rossz. A Millwall a kiesés ellen harcol, azonban jelenlegi formáját elnézve erre nem lesz sok esélye: 4 meccse képtelen győzni, így immáron 6 pont a lemaradása a már bennmaradó helyen tanyázó Rotherham csapatával szemben. Érdekes, hogy vendégként több pontot gyűjtött mint saját közönsége előtt, bár támadósora még így is gyengének mondható vendégségben. Nagyon kevés gólt lő, ugyanakkor rengeteget kap. A Middlesbrough számára ez egy kiváló lehetőség a top2-es helyezésének stabilizálásához, komoly tudásbeli különbség van a két gárda közt, amely az őszi egymás elleni meccsen is látszik. Szerintünk sima 1-es!

 
 
  • 1liguriano2015március03.12:33ÚjVálasz

    Sziasztok! Ha már ilyen szép a mai kínálat próbálkozzunk egy ilyennel:
    128 Vicenza - Lanciano H 2.10
    138 Watford - Fulham H 1.63
    118 Bari - Catania V 3.30
    107 Leverkusen - Kaiserslautern H 1.41
    Eredő: 15,93. * 3000 huf = 47781,66 HUF.

    -Azt gondolom a 3 hazaira nem kell magyarázat, inkább a vendég tippem érdemel némi figyelmet. Igazából nehéz megmagyarázni, és így ajánlani sem merném senkinek, alapból csak annyi, hogy a Catania van most egy olyan helyzetben, hogy nincs mire várni menni kell, s ezekkel a rutinos támadókkal minden esélyük megvan a győzelemre, főleg úgy hogy idén még egyszer sem sikerült nekik vendégként begyűjteni a 3 pontot, így mint minden sorozatnak ennek is vége kell hogy szakadjon.Ráadásul a Bari ebben a kiírásban már 5 alkalommal bukott hazai pályán, s mindig úgy hogy nem lőtt gólt.

    Sok sikert mára mindenkinek!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!