<>

 
 
 
Kisvárdán szintén meglepetést várunk, mint Barcelonában a Magyar és a Spanyol Kupa szerdai játéknapján.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Meglepetés Kisvárdán, Barcelonában

Kisvárdán szintén meglepetést várunk, mint Barcelonában a Magyar és a Spanyol Kupa szerdai játéknapján.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

181. Kisvárda - Szolnok, 1 (3.75) - magyar kupa, 14:30

Alapaosan kistafírozták a Kisvárda csapatát az elmúlt hónapokban hatásos kormányzati közbenjárásnak hála, így az NBIII-as csapat már szinte egy kisebb élvonalbeli együttes költségvetéséből dolgozik. Várhatóan néhány éven belül már oda is fog tartozni, ha a mecénás kör kitart továbbra is. Addig pedig marad a villogás a Magyar Kupában, ahonnan az NBI-es Nyíregyházát már kiejtette a Kisvárda és most a másodosztályú Szolnok ellen is bravúrra készül a csapat, amely alaposan megerősödött az utóbbi időben, télen sok poszton cserélődött a keret, általában elmondható, hogy jobbakra. A saját bajnokságát magabiztosan vezető klub kerete és lehetőségei alapján simán mondható NBII-esnek, ahol jelenleg a Szolnok küzd a feljutásért. Ilyen oddsért csábítónak tartjuk a hazait és mi látunk is esélyt arra, hogy a Kisvárda egy győzelemmel továbbjusson az elődöntőbe.

233. Espanyol-Athletic Bilbao, a Bilbao jut tovább (2,25) - Király Kupa, 22:00

A bajnoki 9. fogadja a 10. helyezettet az elődöntő visszavágóján, 1-1-ről folytatják. Az Espanyol a sorozat meglepetése, másodosztályú csapat után nagy meglepetésre a Valenciát verte ki, otthon lépte le a Sevillát olyannyira, hogy a visszavágót már ki tudta húzni, és legutóbb Bilbaóban is volt válasza a korai baszk gólra egy kiegyenlített meccsen. A bajnokságban is masszív középcsapat, támadásban tud többet, mint a riválisok, de rapszodikus. Otthon 7-3-3-as mérleggel és 19-11-es gólkülönbséggel az egyik legjobb. A Bilbao nagy csalódás, most kezdi összeszedni magát, így az utolsó ötön 10 pontot szerzett, és idegenben is van hét pontja az elmúlt három találkozón. A mindössze 8 gól azonban nagyon kevés, védelme masszív. A barcelonaiakat otthon megfogni kemény dió, de a baszkoknak látunk annyit, hogy egy gólt szerezzenek, onnantól pedig már nekik állhat a zászló. Mindkét félnek ez a kiugrási esély a szezonra, B-csapattól tehát nem kell tartani.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!