<>

 
 
 
A Manchester City utolsó esélyébe kapaszkodhat bele: ha szerdán nem bír a Leicesterrel, oda a címvédés reménye.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Csattanós választ adhat a Man. City

A Manchester City utolsó esélyébe kapaszkodhat bele: ha szerdán nem bír a Leicesterrel, oda a címvédés reménye.
Angol bajnokság, 28. forduló
Manchester City-Leicester City
szerda 20:45 óra

Nincs könnyű helyzetben Pellegrino mester alakulata: a City néhány napon belül két vereséget is elszenvedett, melynek hatására messzebb került a BL és a Premier League trófeája is. Előbb a Barcától kaptak ki Nasriék, majd a Liverpool ellen sem jött össze a pontszerzés az Anfield Roadon. Most 55 egység áll Touréék neve mellett, épp öttel kevesebb, mint amennyit a Chelsea gyűjtött, ráadásul a fővárosiak egy mérkőzéssel kevesebbet játszottak a bajnoknál.

Fernendinhoék az Etihad Stadium-ban 8-3-2-es sort hoztak össze, a Stoke és az Arsenal nyert nála. A bajnokságban két fölényesen megnyert ütközet után botlottak a vörösök ellen. Jó hír a drukkereknek, hogy a Cityben nincs eltiltott és sérült, tehát a dél-amerikai szakember a bőség zavarával kell, hogy megküzdjön.

A Leicester a sereghajtó, 18 pontjához 2-2-10-es túramérleg párosul. A kék-fehérek gyenge passzban utaznak Manchesterbe, mondjuk ezt annak ellenére, hogy legutóbb remiztek a Godison Parkban (Everton 2-2). A rókák helyzete nem teljesen reménytelen, hiszen a tabella hátsó része nagyon tömör - 22 pont áll a már bennmaradó pozícióban lévő QPR neve mellett. A vendégeknél csak Kasper Schmeichel kapus sérült, a többi futballista Nigel Pearson menedzser rendelkezésére áll. A támadósorban mostanság Kramaric kap leggyakrabban szerepet, így a házi gólkirály, Ulloa, valamint Nugent jobbára padozik. Mostanság megint az 5-4-1-es hadrendet alkalmazza a szakvezető - nagy kérdés, hogy sikerül-e lezárniuk a rókáknak a széleket...

214. Manchester City-Leicester City, 1 (1,62) - Tippmix

December közepén Leicesterben Lampard góljával győztek a manchesteriek. És ma is halványkék sikert várunk, ám szerintünk a végén legalább kettő lesz közte! Tippünk tehát hendis H!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!