<>

 
 
 
A Bayern München más dimenziót képvisel - könnyen kivégzés jöhet kupában a másodosztályú Braunschweig ellen.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hány gólnál áll meg a Bayern München?

A Bayern München más dimenziót képvisel - könnyen kivégzés jöhet kupában a másodosztályú Braunschweig ellen.
Német Kupa, nyolcaddöntő
Bayern München-Braunschweig
szerda 20:30 óra

Jószerivel már most oda lehetne adni a salátástálat a bajoroknak: 23 forduló elteltével 8 pontos előnnyel vezetik a Bundesligát, az Allianz Aréna igazi mészárszék az idén is: 10-1-0 ás statisztikához 40-4-es gólarány párosul. A gyengébb rajtot fölényes sikerekkel feledtették Riberyék, állnak a BL-ben is, ahol a Donyecket 0-0-ás első mérkőzés után várja a visszavágóra. A keret bőséges, és egyre kevesebb a hiányzó. Lahm már teljes munkát véget, Benatia viszont hagyott ki edzéseket. Valóban a bőség zavara... A kupában eddig a Münstert 4-1-re, a Hamburgot 3-1-re verték a piros-fehérek, mindkétszer idegenben szerepelve.

198. Bayern München-Braunschweig, 1, 0-2 (1,64) - Tippmix

A Braunschweig tavaly találtatott könnyűnek az élvonalban, sereghajtóként esett ki a Bundesliga II-be. Most a 6. a második vonalban, és bizony lemaradása már hét egység a feljutásra állóktól. Otthon még elfogadható a produktum, de vendégségben felettébb szeszélyes: 4-1-7-es sora erről árulkodik. 2015 borzalmasan indult a kék-sárgáknak, eddig nyeretlenek, egy iksz mellett háromszor megégtek. A keret nem lesz teljes, egy balbekk sérült. A kupában eddig szerencséjük volt Nielsenéknek, ugyanis két kiscsapattal futottak össze: a Bremer SV és a Würzburg ellen egyaránt 0-1-gyel mentek tovább.

Nem lesz egy súlycsoportban a két alakulat. Guardiola biztosan megforgatja majd csapatát, de így sem tudjuk elképzelni, hogy a sárga-kékek komolyabb ellenállást tudjanak kifejteni az Allianz Arénában. Szerintünk kettő-három biztosan lesz közte a végén, nem is kérdés, hogy kinek a javára...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!