<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Nem villoghat védelmével a MU

A Newcastle a mostani szezonban csak kétszer volt gólképtelen odahaza. A Manchester csak háromszor úszta meg idegenben kapott gól nélkül. Esélyesnek tűnik a gólváltás.
Angol bajnokság
Newcastle United – Manchester United
Szerda, 20:45 óra

Komoly pofonból állt fel a hétvégén a Newcastle. A Szarkák egy hete szaladtak bele a késbe a Manchester City ellen, amikor is 5-0-ra ütötte ki a fekete-fehér csíkosokat a City. A hétvégén viszont nagyon szervezetten játszott a gárda és teljesen megérdemelten nyert odahaza az Aston Villa ellen. Ez a kétarcúság egyébként erősen jellemzi a Newcastle mostani szezonját, hiszen a scapat pontjainak több mint felét otthon gyűjtötte be, vendégként csak szenved. Newcastle-ben már a Chelsea is pórul járt. Nem túl jó előjel, hogy a hazai gárda egy fél csapatra való embert kénytelen nélkülözni. Cabella, Colback, de Jong, Dummett, Tioté és Haidara a legfontosabb hiányzók.

Ebből ugyanakkor a United sem áll jobban. Innen ugyan csak egy játékos maródi, ám az a legfontosabb láncszem: Robin van Persie. A holland gólvágó kiesésével kissé leszűkültek van Gaal mester lehetőségei, de azért így sem kell félteni a MU-t amiatt, hogy nem lő majd gólt. Ott van ugyanis még Rooney és Falcao is, akik képesek lehetnek bevenni a Szarkák kapuját. Igazán azonban hátul nincs minden rendben a Manchesternél. A Vörös Ördögök odahaza még csak-csak lehoznak néhány meccset kapott gól nélkül, de vendégként szinte átjáróház a United hátsó alakzata. Ezen az sem segít valószínűleg sokat, hogy Phil Jones és Luke Shaw is visszatér.

Főtipp

Newcastle – Man. Utd., mindkét csapat gólt szerez (1.80) - Tippmixpro

Melléktipp

Newcastle – Man. Utd., 2,5 gól felett (1.95) - Tippmixpro

A két csapat jelenlegi állapotát és formáját elnézve szerintünk egy gólokban gazdag és pörgős mérkőzésre van kilátás. Egyik fél sem fog óvatoskodni, mindkét oldalon megzörrenhetnek a hálók és a minimum három gólra is jó esélyt látunk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!