<>

 
 
 
A friss Ligakupa-győztes Chelsea nem ülhet a babérjain, hiszen a bajnokságban itt az újabb feladat; a városi rivális West Ham otthonában kellene nyerni.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.58

Ligakupa-siker után jöhet a városi rangadó!

A friss Ligakupa-győztes Chelsea nem ülhet a babérjain, hiszen a bajnokságban itt az újabb feladat; a városi rivális West Ham otthonában kellene nyerni.
Angol bajnokság
West Ham - Chelsea
Szerda, 20:45 óra

A kalapácsosok meglepően sokáig tudták tartani a lépést a közvetlen élmezőnnyel, Sam Allardyce együttese azonban vitathatatlanul hullámvölgybe került az utóbbi időben. A West Ham immáron 5 bajnoki óta nyeretlen, ennél is elkeserítőbb adat, hogy legutóbbi 10 PL meccséből csupán egyet tudott megnyerni a gárda, 5 döntetlen és 4 vereség mellett. Nem csoda, hogy a bordó-kék mezesek lecsúsztak a tabella 9. helyére, így alighanem búcsút inthetnek a nemzetközi kupaindulást érő pozícióknak. Ami a hiányzókat illeti, Andy Carrol és Carlton Cole sérülés, Morgan Amalfitano pedig eltiltás miatt kénytelen kihagyni a találkozót.

A Chelsea duplán örülhetett vasárnap, hiszen a Ligakupa-győzelem mellé a Liverpool volt olyan kedves, hogy két vállra fektette a City-t, vesztett pontok tekintetében tehát immáron 8 egység Hazardék előnye (természetesen ehhez szükséges az elhalasztott mérkőzés pótlásakor a Leicester legyőzése). Jó hír, hogy bár a szövetség végül öngólként könyvelte el, de Diego Costa hathatós közreműködése is kellett a kupadöntőn a kékek második találatához, ami visszahozhatja a csatár önbizalmát, melyet 3 meccses eltiltása során érezhetően elveszített. A sorozatterhelés miatt Mourinho alighanem néhány kulcsjátékosának pihenőt ad majd, ez korántsem jelenti azonban azt, hogy fellélegezhetnek a West Ham szurkolói, hiszen Williant, Ramirest, vagy éppen Azpilicuetat Cuadrado, Oscar és Felipe Luiz pótolhatja. Nemanja Matic eltiltásából viszont egy mérkőzés még hátravan, így ő nem lehet ott a pályán, ahogyan a sérült John Obi Mikel sem.

219. West Ham - Chelsea, 2 (1.58) - Tippmix

A Stamford Bridgen már találkoztak egymással a felek, akkor Terry és Diego Costa góljával a Chelsea nyert. Most is minden a vendégek mellett szól, akik szerintünk lendületből a városi rangadót is behúzzák!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!