<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Dán Kupa és NHL

A Dán Kupában az Esbjerg hazai környezetben már a rendes játékidőben továbbjuthat, míg az NHL-ben a rájátszásra hajtó Florida lehet a nyerő választás.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

028. Florida - Dallas, 1 (2.08) - NHL alapszakasz, péntek 01:30

Mindkét gárda a rájátszásért harcol a maga főcsoportjában: a Florida 69 pontjával mindössze 2 pontra van a Boston csapatától, míg a Dallas lemaradása 6 pont. Azonban a vendégektől komoly meglepetés lenne a rájátszás elérése, hiszen ehhez olyan együtteseket kellene maga mögé utasítania, mint a Los Angeles, a San José vagy épp a Minnesota - és jelenleg mindegyikük komolyabb játékerőt képvisel a dallasiaknál. A Florida viszont erre a szezonra egészen jól összeállt és nemrég még a rutinos Jagr is csatlakozott a kerethez, aki a Tampa elleni győztes rangadón máris gólt és gólpasszt jegyezhetett. A Dallas veszte a lyukas védelem lehet, amely már 212 kapott gólnál tart, mindegyik kapusuk gyatra teljesítményt nyújt ebben a szezonban. Ráadásul most a védő Daley és a center Seguin sem bevethető, ez pedig végzetes lehet Floridában!

046. Esbjerg - Aalborg, 1 (2.20) - Dán Kupa, 20:30

A bajnoki 9. és 4. találkozik a negyeddöntőben, a továbbjutás egy meccsen dől el. Az Esbjerg csalódás, 2013-ban kupát nyert, megjárta a nemzetközi porondot és a bajnokságban is jól ment, ehhez képest most az alsóház oszlopos tagja. Támadósora a második legjobb, ami hagyomány, mindig is lövöldözte a gólokat. Otthon a szokásosnál jóval gyengébb, így 3-5-2-es mérleggel és 13-9-es gólkülönbséggel áll, legutóbb éppen az Aalborg verte meg 3-1-re. Az az Aalborg, amely a címvédő, ám nehéz őszön van túl. Az Európa-liga-főtábla felőrölte erejét, a bajnokságban így nincs esélye, maximum a dobogót csípheti meg. Nem túl bő a kerete, ebből a hétvégéhez képest két fontos hiányzóval is számol. Nem valami acélos idegenben sem, 2-4-3-as mérleggel és 9-10-es gólkülönbséggel. Motiváció fontos lehet, ugyan a vendégeknek is ez lehet az egyetlen trófeaesély, de az Esbjergnek nincs más remény, se dobogó, semmi sem realitás, a kupa a kiugrási lehetőség. Az odds pedig a hétvégi vereség nyomán jócskán megugrott, ezt érdemes lehet kihasználni.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!