<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

A Norwich fordítása 63 milliót hozott a konyhára

Egyetlen eredmény kellett már csak egy ír fogadónak a brutális, 17 meccses szelvényéhez. A Norwich idegenbeli győzelmén múlt a milliós nyeremény sorsa. Igen ám, de a 65. percig a Blackburn vezetett...

Nem akármilyen szelvénnyel fosztotta ki a Paddy Power fogadóirodát egy ír játékos. A galwayi illető egy 17 meccses szelvényt adott föl telefonján, olyan mérkőzésekkel, mint például a Barcelona győzelme a BL-ben a Manchester City ellen, a Juventus sikere a Dortmund házigazdájaként, illetve egy rakás alsóbb osztályú angol mérkőzés végkimenetele.

Volt köztük néhány necces tipp, ám egyik sem volt annyira reménytelen, mint a Blackburn-Norwich találkozó. Azon a mérkőzésen ugyanis egészen a 65. percig vezetett a hazai gárda és addig nem sok momentuma volt a kanáriknak.

Akkor viszont a Norwich egyenlített, majd Bradley Johnson bombája révén a 84. percben a győztes gólt is megszerezte a gárda. A fiatalember egy eurót (306 forintot) kockáztatott a szelvényen és ezzel robbantott bankot. Elképesztő összeget: több mint 206 ezer eurót, vagyis 63 millió forintot kaszált!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!