<>

 
 
 
Mi már a hétvégére figyelünk fél szemmel: a belga és lengyel élvonalban, valamint az angol másodosztályban is találtunk remek oddsokat!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Szombati jóslat: Norwich, Wisla és Bruges

Mi már a hétvégére figyelünk fél szemmel: a belga és lengyel élvonalban, valamint az angol másodosztályban is találtunk remek oddsokat!

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

153. Millwall - Norwich, 2 (1.75) - angol másodosztály, 16:00

A Norwich hosszú idő után botlott, de továbbra is feljutásra esélyes, a Millwall pedig hosszú ideje süllyedőben és saját közönsége előtt is gyenge. Csökken a vendég odds, pedig 2-ről indult...

167. Wisla Krakkó - Zawisza Bydgoszcz, 1 (1.64) - lengyel bajnokság, 15:30

A Wisla kerete erősebb, mint amit jelenlegi helyezése és formája mutat, míg a Zawisza reménytelenül utolsó, bár formája és védekezése javult. Nagyon kell a 3 pont a krakkói csapatnak és fanatikusai előtt ez össze is jöhet!

190. FC Bruges - Charleroi, 1 (1.56) - belga bajnokság, 20:00

A Bruges 3 forduló után újra nyert, így megőrizte éllovas pozícióját. A Charleroi tartja magát a top6-ban, erőn felül teljesít, 6 meccse tartó veretlen szériája azonban a bajnokesélyes ellen megszakadhat.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!