<>

 
 
 
Habár a Juve előnyösebb helyzetből várhatja a folytatást, koránt sincs még lefutva a német – olasz párharc!
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.58

Gólokat várunk a dortmundi visszavágón

Habár a Juve előnyösebb helyzetből várhatja a folytatást, koránt sincs még lefutva a német – olasz párharc!
Bajnokok Ligája
Dortmund - Juventus
Szerda, 20:45 óra

A három héttel ezelőtti odavágón az első félidőben ellőtték a puskaporukat a csapatok; Tevez révén már a meccs elején előnyhöz jutottak a zebrák, Reus nem sokkal később egalizált, a szünet előtt azonban Morata megszerezte a vezető, majd mint később kiderült, a győztes találatot a hazaiaknak.

A Juve helyzetét a 2–1-es eredményen kívül az is könnyítheti, hogy gyakorlatilag zsebében érezheti az újabb Scudettót, immáron 14 ponttal előzi meg a legnagyobb rivális AS Roma csapatát. Hiányzói azonban lesznek az Öreg Hölgynek, Asamoah, Romulo és Cacares még csak-csak pótolható, Andrea Pirlo kiesése azonban hatalmas fejfájást okozhat Massimiliano Allegrinek.

A Dortmund tavasszal hamvaiból újjáéledt főnixmadárként szárnyal, 6 mérkőzés óta nem talált legyőzőre a Bundesligában (4 győzelem, 2 döntetlen) , bejutott a Német Kupa legjobb 8 csapata közé és reális esélye van rá, hogy ezt most a BL-ben is megtegye. A vendégeknél Großkreutz és Piszczek bajlódik sérüléssel, Sahin játéka pedig kérdéses.

Ami a csoportküzdelmeket illeti, a Juve az Atletico mögött, az Olympiakoszt és a Malmöt megelőzve végzett az A-csoport 2. helyén, míg a Borussia az Arsenalt, az Anderlechtet és a Galatasarayt maga mögé utasítva nyerte meg a D jelű kvartettet.

216. Dortmund - Juventus, mindkét csapat szerez gólt (1.58) - Tippmix

A fogadóirodák szinte biztosra veszik a Juventus továbbjutását, nálunk azért korántsem ilyen egyértelmű a történet. A Dortmund betalál majd, efelől semmi kétségünk, de a Pogba és Tevez fémjelezte torinói támadósort sem lesz egyszerű megakadályozni a gólszerzésben. Mi tehát a gólváltásra szavazunk!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!