<>

 
 
 
A hétfői szűkös kínálatból a Galatasaray és a Concordia sikerén akadt meg a szemünk, a német másodosztályban pedig gólokat várunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Tippmixtippek: török és román hazai, német gólok

A hétfői szűkös kínálatból a Galatasaray és a Concordia sikerén akadt meg a szemünk, a német másodosztályban pedig gólokat várunk.

A jól ismert rovatban már reggel jelentkezünk néhány megfontolásra érdemes tippel. A mérkőzéseket, az ötleteket kizárólag a Tippmixkínálatból válogattuk össze, az események elé beírtuk a sorszámot. A meccsek bekerülnek az értékelő táblázatunkba, így ott ellenőrizheted a tippek hatékonyságát. A forma új, a szlogen a régi: fogadjunk, hogy nyersz!

006. Galatasaray - Türk Telekom, 1 (1.32) - török kosárlabda bajnokság, 19:00

Az 5. fogadja a 12. helyen állót az alapszakasz 23. fordulójában. A Galata hacsak el nem szúrja a hajrát, akkor ott lehet a rájátszásban idén is, tavaly egészen a döntőig menetelt, ahol végül 7 meccsen kapott ki a Fenerbahce csapatától. Zsinórban 2 rangadót nyert: előbb a Fener vérzett el nála, majd a Besiktas otthonából távoztak győzelemmel. Otthon hagyományosan erős: 8 sikere mellett egyelőre 2 veresége van idén.

A Türk tavaly sem került be a rájátszásba, ugyan csak 2 pontra van jelenleg a top8-tól, de formája nem ad sok okot a bizakodásra, miután legutóbbi 5 bajnokijából hármat elveszített. Idegenben amúgy sem sok sikerélménye van: 4 győzelem mellett immáron 7 vereség szerepel. Decemberben fordított felállásban megverte a Galatasaray-t, ez azonban az előző idényben is így történt, akkor pedig ebben a felállásban 24 ponttal nyert a Galata. Sima hazait várunk!

029. Concordia Chiajna - Ceahlaul, 1 (1.61) - román bajnokság, 17:00

A 10. fogadja a 16. helyen állót a 23. fordulóban. A Concordia sikeresen menekül a kieső zóna elől: 8 meccse veretlen, azonban 26 pontjával még mindig nem érezheti magát biztonságban. A hazai 2-5-3 sor hagy némi kívánnivalót maga után, problémája a góllövéssel akad (9 hazai meccsen 9 lőtt gól), a védelem viszont stabil saját közönség előtt. A Ceahlaul 16 pontos, egyre mélyebbre süllyed és immáron 9 pontra van a bennmaradó helyektől. Időtlen idők óta (augusztus vége) nem nyert bajnoki derbit, rengeteg gólt kap és nagyon keveset lő. Vendégként a 2-2-7 sor nagyon gyenge, a 7-21-es gólkülönbség szintén. Az előző idényben a Concordia volt a gyengébb gárda kettejük közül, azonban ebben a felállásban akkor is sima 2-0 lett a vége. Ez a két gólos különbség idén még reálisabbnak tűnik a Concordia javára, csökken is szépen az odds!

048. Nürnberg - Bochum, 2.5 gól felett (1.70) - német másodosztály, 20:15

Kissé megakadni látszik a Nürnberg együttese, amely három forduló óta képtelen nyerni a bajnokságban, az elmúlt hetekben két vereségbe is beleszaladt a gárda. A Bochum ugyanakkor jól teljesít: február hetedike óta nem kapott ki a csapat, azóta két győzelemre és három döntetlenre futotta az együttes erejéből. Ezekből viszont négy meccsen is jócskán hullottak a gólok. A Nürnbergnél szintén potyogni szoktak a találatok, a legutóbbi hat találkozójából négyen esett legalább három gól. Mindkét csapat a középmezőnyben foglal helyet, a Nürnberg a 10., a Bochum pedig a 12. helyen áll. A kieséstől és a feljutásról is biztos távolságra vannak, így hajtós meccset nem várunk a felektől, de egy szórakoztató, látványos játékot annál inkább. Ez pedig hozhatja a gólokat: egy felszabadult mérkőzésen simán elmehet a két csapat legalább három gólig.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!