<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Kosárbravúr és a nap meccse

Az Euroligában a Laboral Kutxa hozhat húzós oddsot, míg a nap rangadóján döntetlent várunk Párizsban.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

012. Armani Milano - Laboral Kutxa, 2 (1.88) – férfi kosárlabda Euroliga, 21:00

Élesedik a helyzet a férfi Euroligában, három fordulóval az F-csoport zárása előtt igyekeznie kell annak, aki még be akar kerülni az első négybe. Erre a Milanónak már szinte alig van esélye, hiszen a remek bajnoki szereplés mellett 3-8-as mutatóval áll a nemzetközi porondon. A spanyol Laboral Kutxa (5-6) ellenben ott dübörög a negyedik Efes mögött. Az olaszok csak egyszer győztek otthon, azaz közel sem bevehetetlen a milánói aréna. Igaz ugyan, hogy a baszkok idegenbeli mutatója sem fényes, ám február végén nyerni tudtak az Anadolu Efes pályáján, és nagyon szűken kaptak ki a Nizsnyij Novgorodtól, a Fenertől és a CSZKA Moszkvától is. Január végén a Laboral 102-83-ra verte az olasz ellenfelét, az otthoni sikert idegenbeli követheti. A spanyoloknak fontosabb a meccs, vállalható a 2-es.

059. Franciaország – Brazília, X (3.10) – barátságos mérkőzés, 21:00

Felszabadult mérkőzést játszhat egymás ellen csütörtök éjjel Franciaország és Brazília. A vendégek igazából még mindig csak keresik önmagukat a világbajnoki égés után, míg a hazai csapat pedig nem valószínű, hogy megerőlteti magát. A jövő évi hazai Európa-bajnokságig már nem is fog tétmeccset játszani. Addig maradnak a barátságos pötyögések, mint az Albánia elleni hazai 1-1, vagy Svédország utolsó pillanatban való legyőzése. Brazília bár a vb óta minden meccsét megnyerte, ezek közül igazából egyedül a totálisan tét nélküli Argentína elleni meccsről lehet elismerően beszélni, a többi szinte kötelező volt a csapat számára. A meccs alkalmas lesz arra, hogy mindkét csapat gyakoroljon, néhány új arcot is bevessen – a vendégeknél például Thiago Silvát – de nem valószínű, hogy bármelyik gárda kiadna magából mindent a húzós tavaszi BL és bajnoki idényben. Egy kényelmes, döntetlennel viszont mindenki elégedett lehetne.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!