<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Ez igen: 8,7 milliót kaszált egy tippmixes

13 meccses fogadást játszott meg Tippmixen egy szeghalmi tippelő. A kombinációt 27 szelvényen tette meg, darabonként 322 ezer forintot, összesen 8,7 milliót nyert vele.

Az ismeretlen illető jégkorong mellett Európa-ligával tarolt. Mind a 13 meccsre hazai sikert fogadott, jött is – számolt be a nem mindennapi nyereményről a fortunaweb.hu portál. A HIFK, a Brno, a Sparta Praha, a Frölunda, a Skelleftea, a Zenit, a Wolfsburg, az Everton, a Trinec, a Litvínov, a Le Havre és a Pacos Ferreira sikere mellett egy darts győzelem is kellett a sikerhez. Ez is bejött.

Minden szelvényt 200 forinttal játszott meg, összesen 27-szer, vagyis 5400 forintot „kockáztatott”. A befektetett összeg azonban igencsak eltörpül a nyeremény mellett, hiszen darabonként 322 ezer forintot kaszált a szelvényekkel, összesen tehát 8,7 millió forint ütötte a markát.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!