<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Pénteki jóslat: Eb-selejtezők napja

Spanyolország küzdős meccsre számíthat Ukrajna ellen, míg Anglia simán nyerhet odahaza. Közben egy ír tutit is ajánlunk.

Kívülről fújod a mai kínálatot és a tutikat? Akkor gyere, és nézz velünk előre! Új rovatunkban mindig egy-két vagy akár több nappal előre tekintünk a Tippmixtábláról, és kiszimatoljuk a legjobb ajánlatokat, a friss, érintetlen oddsokat, mielőtt szétfogadnák azokat. Itt a korai jóslat!

100. Spanyolország - Ukrajna, 2 vagy 3 gól (1.93) - Eb-selejtező, 20:45

Komoly csatárgondok a hazai oldalon, defenzív idegenbeli játék a másikon. Ez a mérkőzés kulcsfontosságú mindkét fél számára, így nem hisszük, hogy gól nélkül lehoznák, de arra sem látunk reális esélyt, hogy kiszakadna a gólzsák. A 2-3 gól esélyes.

106. Anglia - Litvánia, 2,5 gólnál több (1.53) - Eb-selejtező, 20:45

Szívós csapat a litván válogatott, de nagyon nem hisszük, hogy Anglia ellen bármi keresnivalója lenne az északi együttesnek. A háromoroszlánosok több góllal is verhetik a vendéget, de a hendiben nincs érték, inkább a gólokat ajánlanánk.

119. Dundalk - Sligo, 1 (1.55) - ír bajnokság, 20:35

Megállíthatatlannak tűnik a Dundalk együttese. A címvédő mind a négy eddigi meccsét megnyerte, még csak gólt sem kapott. Az összezuhanó, még nyeretlen Sligo látogat a gárdához. Nagyon sima hazainak ígérkezik a találkozó.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!