<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Hajdu Attila: naná, hogy győz Magyarország

Az előttünk álló hétvégén a labdarúgó Európa-bajnokság selejtező meccseié a főszerep, szokásos sztártipp rovatunkban pedig a korábbi kiváló hálóőré, Hajdu Attiláé.
Montenegró – Oroszország, X

- Jelentős téttel bíró mérkőzés lesz, az oroszok talán a vártnál gyengébben kezdtek, és szerintem most is meg kell elégedniük egy ponttal.

Spanyolország – Ukrajna, 1

- Diego Costa sérülés miatt kiesett, ennek ellenére, nem gondolnám, hogy gyengültek a spanyolok, mert valamiért a támadó idegenül mozog a válogatottban... Ha nem is könnyedén, de behúzzák a hazaiak.

Horvátország – Norvégia, 1

- A norvégok hallatán mindig erős csapat ugrott be, az elmúlt években azonban nem brillíroztak az északiak. A másik oldalon ehhez képest olyanok játszanak, mint Modric, Rakitic, vagy éppen Mandzukic: mi mást mondhatnék ezután, mint horvát győzelmet?!

Bulgária – Olaszország, 2

- Az olaszok eddigi idegenbeli meccseiket megnyerték, szerintem Bulgáriában sem fognak hibázni.

Hollandia – Törökország, 1

- A hollandok eddigi szereplése finoman szólva csalódás, ha egyenes ágon szeretnének kijutni Franciaországba, akkor kötelező nyerniük.

Magyarország – Görögország, 1

- Mi mást mondhatnék, mint magyar győzelmet? Bízom Dárdai Pálban és a válogatottban és bár a görögök edzőváltása nem feltétlenül jó ómen, hiszen sok olyan rejtett tartalék előjöhet, ami korábban nem, szerintem elrontjuk az új kapitány debütálását.

Portugália – Szerbia, 1

- A portugálok valahogy mindig kijutnak a világeseményekre, általában, Ronaldónak köszönhetően – más kérdés hogy ott aztán rendre csalódást kelt a szereplésük... Masszív és szervezett csapata van a szerbeknek is, de az az érzésem, hogy pont nélkül maradnak Lisszabonban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!