<>

 
 
 
Izland a magas odds ellenére esélyes Kazahsztánban, a horvátok pedig simán elintézhetik a norvégokat.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Eb-selejtezőkkel kaszálnánk!

Izland a magas odds ellenére esélyes Kazahsztánban, a horvátok pedig simán elintézhetik a norvégokat.

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

151. Kazahsztán - Izland, 2 (1.90) - Eb-selejtező, 16:00

Korán kezdik a csapatok a szombatot és rögtön az egyik első mérkőzésre már tippel érkezünk. Kazahsztánban lép ugyanis pályára Izland csapata, és nem igazán látunk okot arra, hogy ne támogassuk az északi alakulatot. Izland eddig remekel a selejtezőcsoportjában, hiszen négy forduló alatt 9 pontot gyűjtött, otthon Törökországot és Hollandiát is megverte. Vendégként már nem volt ennyire acélos, Lettországot könnyedén verte, de Csehországtól kikapott. Kazahsztán mindössze egy pontot gyűjtött eddig, egy otthoni 0-0-val Lettország ellen. Nem egy acélos csapat. Izland kis híján kijutott a világbajnokságra, most az Eb-t már nem fogják elszalasztani szerintünk. Kötelező a hat pont begyűjtése Kazahsztán ellen és szerintünk nem is fognak csalódást okozni.

157. Horvátország - Norvégia, (0-1) 1 (2.13) - Eb-selejtező, 18:00

A H-csoportban éllovas, 10 pontos horvátok a 9 egységgel harmadik helyen álló norvégokat fogadják, az egy pontnál azonban lényegesen nagyobb különbséget érzünk a két gárda között. Déli szomszédunk keretéből tucatnyi európai topklubban futballozó játékos nevét sorolhatnánk, de álljon itt a három legnagyobb; Mario Mandzukic (Atletico Madrid), Luka Modric (Real Madrid), Ivan Rakitic (Barcelona). Az északiaknál jelenleg nincs akkora klasszis, mint korábban John Carew, vagy éppen Morten Gamst Pederesen és szerintünk a jelenlegiek megégnek a horvát pokolban, magabiztosan nyernek a piros-fehér kockás mezesek!

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!