<>

 
 
 
A B-csoportban Ciprus és Belgium sem áll túl fényesen. Kétség sem férhet hozzá, hogy ki a meccs esélyese a belgiumi találkozónak, mi azonban inkább a gólokra hajtunk.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.45

Ciprus ellen kiszakad a belga gólzsák?

A B-csoportban Izrael áll az élen (3/9), mögötte Wales (4/8), Ciprus (4/6), Belgium (3/5), Bosznia (4/2), Andorra (4/0) a sorrend. A belgák szombaton Ciprus ellen előzhetnek: gólokat várunk.
Eb-selejtező
Belgium - Ciprus
Szombat, 20:45 óra

A vörösök teljesítménye eddig elmarad a várttól: Andorra lemészárlása után ikszeltek Hazardék a bosnyákokkal, majd nem bírtak hazai környezetben a walesiekkel (0-0). Most már muszáj nyerniük, és elnézve a keretüket, erre minden esélyük megvan. Marc Wilmots alakulata tele van klasszissal, az előre játékban különösen ütősek - szinte kizárt, hogy két, egymás követő hazai meccsükön besüljenek. Több gólt is várunk De Bruyne-éktől.

A szigetlakóknak hat egység áll a nevük mellett: bravúros győzelmet arattak Besicék ellen, aztán kikaptak otthon Izraeltől és Walesben, végül kiütötték a miniállam válogatottját. Pambos Christodoulou szövetségi kapitány csapata nagy esélyt kapott a sorstól a bosnyákok botlásai miatt, ám a két vereséggel olybá tűnik, nem tud élni a lehetőséggel.

Tipp: Belgium - Ciprus, 2.5 gól felett (1.45) - Tippmixpro

Szombaton nagyon kemény kilencven perc vár Efremékre, és nem várunk tőlük pontokat. Viszont azt halkan megjegyezzük, hogy Christodiék eddig valamennyi fellépésükön rúgtak gólt... A hazai odds 1.12, tehát nem igazán rejlik benne érték. Ugyanakkor a +2,5 1.45-ös szorzóért már csábítóan hangzik. Mi ezt az opciót favorizáljuk...

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!