<>

 
 
 
A bosnyákok eddig messze a várakozások alatt teljesítenek, Andorrában azonban kiváló lehetőség áll előttük a javításra.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.44

Győzelmi kényszerben a bosnyákok

A bosnyákok eddig messze a várakozások alatt teljesítenek, Andorrában azonban kiváló lehetőség áll előttük a javításra. Fogadunk?
Eb-selejtező
Andorra - Bosznia-Hercegovina
Szombat, 20:45 óra

Kevesen gondolták volna, hogy négy fordulót követően a 6. fogadja az 5. helyezettet szombat este a miniállamban. No nem azzal van a baj, hogy Andorra az utolsó a hatosban, sokkal inkább az okoz meglepetést, hogy a vb-t megjárt bosnyákok mindössze az ötödik pozícióban szerénykednek. A B-csoportban így fest a tabella: 1. Izrael (3 meccs/9 pont), 2. Wales (4/8), 3. Ciprus (4/6), 4. Belgium (3/5), 5. Bosznia (4/2), 6. Andorra (4/0).

Andorra nemzeti csapata pontot ugyan még nem szerzett a sorozatban, viszont már két gólt is lőtt. Két hazai fellépésén voltak eredményesek Koldo Alvarez fiai (Wales 1-2, Izrael 1-4), idegenben viszont továbbra is a pehelysúlyt képviselik (Belgium 6-0, Ciprus 5-0). Marc Pujoléknak extra tervük nem lehet az újabb ütközettel kapcsolatban, csakúgy, mint eddig, ezúttal is igyekeznek futballozni egy jót.

Tipp: Andorra - Bosznia-Hercegovina, 2.5 gól felett (1.44) - Tippmixpro

Igen ám, de az ellenfél várhatóan nagyon harapós kedvében lesz. A bosnyákok ugyanis csúnyán beragadtak a rajtnál, Ciprustól otthon kaptak ki, majd remiztek Walesben, a belgákkal Zenicában megosztozkodtak a pontokon, majd jött az izraeli túra, amely valóságos rémálom lett: 3-0-ra kaptak ki Pjanicék. Itt tartanak most a balkániak, akiknek most már muszáj villantaniuk valamit, különben végleg lemondhatnak a jövő évi francia kontinensviadalról. Fogadkoznak is Dzekóék, akik a vébén már bebizonyították, hogy attraktív futballra is képesek - más kérdés, hogy ebben a kiírásban ezt egyelőre jól titkolják Lulicék...

Ma viszont kiszakadhat a gólzsák! A vendégek klasszis futballisták sorát tudják felvonultatni, és ma szerintünk szétkapják a vendéglátókat. A hendis opció alig-alig fizet valamit (a Tippmix 1.21-ért kínálja), így maradt a +2,5-ös lehetőség, amely 1.44-ért felettébb kecsegtetőnek tűnik.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!