<>

 
 
 
Bulgária komoly lépéshátrányba került a H-csoportban, míg az olaszok veretlenül várhatják az 5. fordulót. Kemény és gólszegény meccs van kilátásban.
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

1.50

Mire mennek Pirlo nélkül az olaszok?

Bulgária komoly lépéshátrányba került a H-csoportban, míg az olaszok veretlenül várhatják az 5. fordulót. Kemény és gólszegény meccs van kilátásban.
Eb-selejtező
Bulgária - Olaszország
Szombat, 20:45 óra

A bolgár válogatott a H-csoport 4. helyéről várhatja a folytatást: a nyitó körben idegenben verte Azerbajdzsánt (2-1), ezt követően azonban két vereség következett (Horvátország otthon 0-1 és Norvégia idegenben 1-2), legutóbb pedig Máltát volt képtelen legyűrni hazai környezetben. Penev mestertől így el is köszönt a szövetség, helyére a Ludogorec csapatától érkezett Ivajlo Petev. Helyzetét nehezíti, hogy a Milanov testvérek sérültek, őket a Levskiből Stojche és a Slavia Szófia csapatából Vasilev pótolhatja.

Tipp: Bulgária - Olaszország, 2.5 gól alatt (1.50) - Tippmixpro

Az olaszok veretlenül várhatják az ötödik csoportkört, miután első három meccsüket zsinórban megnyerték: a norvégok elleni 2-0 után Azerbajdzsán (2-1), majd Málta (1-0) legyőzése következett, egyik derbin sem pörgött maximális hőfokon a társaság. A legutóbbi körben nem bírtak saját közönségük előtt a horvát együttessel, így be kellett érniük egy ponttal (1-1). Conte mester számára rossz hír, hogy Pirlo nem áll rendelkezésre, Verratti azonban visszatérhet a csapatba. A keretben ott lehet továbbá Eder (Sampdoria), Vazquez (Palermo) és az Empoli középpályása Valdifiori is.

Az olaszok eddig visszafogott játékkal is sikeresek a csoportban, Bulgária azonban jelentős lépéshátrányban van, jelenleg öt pontra a 3. helytől. Kérdés, hogy az olaszok hogyan szervezik majd játékukat Pirlo nélkül, feltehetően elsősorban a védekezésre építenek, míg Bulgáriának mennie kell a 3 pontért. A csapatoktól eddig látott játék alapján a 2.5 gól alatti tipp tűnik a legreálisabb opciónak erre a derbire.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!