<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Djokovics címvédőhöz méltón kezdhet

A szerb klasszis kirobbanó formában van, márciusban még nem vesztett meccset és visszavágott Federernek is. Miamiban tavaly nyert és most is ő a fő esélyes. Dominálhat Klizan ellen.
Miami Open
Novak Djokovics – Martin Klizan
Vasárnap, 01:00 óra

Visszavágott Roger Federernek Novak Djokovics. A szerb ugyanis az Ausztrál Open megnyerése óta csak egyszer kapott ki, méghozzá a svájci riválisától Dubaiban. Egy hete azonban Indian Wellsben ha nem is könnyen, de magabiztosan győzött ellene. Djoko kiváló formában van jelenleg és azzal a szándékkal érkezett Miamiba, hogy megvédi címét. A második körben – Djoko első kiemeltként csak most kapcsolódik be - a szlovák Martin Klizannal mérkőzik, akivel még sosem játszott.

Klizan az olasz Paolo Lorenzit verte 6:3,6:4-re, ami a világranglista 41. helyezettjétől elvárható volt. Ahhoz képest viszont több hibát is vétett, adogatást is veszített. Nincs olyan hatalmas formában, Indian Wellsben is a második körben hullott ki a nem túl acélos Lukas Rosol ellen. A kemény borítás egyébként sem fekszik neki annyira, idei 9 meccséből négyet elveszített ezen a talajon.

Főtipp

Djokovics – Klizan, játékszám 17,5 alatt (1.80) - Tippmixpro

Djokovics győzelméhez Klizan ellen kétség sem fér, még ahhoz sem, hogy sima 2-0-ával abszolválja a szerb a meccset. Ebben viszont nincs érték. Abban már jóval inkább, hogy hány játékot játszanak. Szerintünk Djokovics formája jó esélyt mutat arra, hogy gyorsan lerendezi ezt a meccset és rápihen a következő körre. Nem hisszük, hogy Klizan képes lenne 5 játéknál többet nyerni, így mi a 17,5 játék alattit támogatjuk.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!