<>

 
 
 

Gyorsan szeretnél értesülni a profitipp.hu híreiről? Csatlakozz hozzánk!

 

 
 
 
 

Bevállalod? Két meccs, négyszeres zseton

Jó oddsot kapott a sokkal motiváltabb Szeged sikere a Falco ellen, akárcsak a világbajnok német futballválogatott grúziai gólzápora. Fogadjunk, hogy nyersz!

Nagy szorzók, húzós oddsok: itt a helyed, ha nem félsz kockáztatni. Ebbe a csokorba kifejezetten merész tippek kerültek, de, amint tudjuk, bátraké a szerencse! Csípjünk meg együtt minél több kövér oddsot!

198. Szeged – Szombathely, 1 (1.96) – férfi kosárlabda NB I, 18:00

Az alapszakasz hetedik helyezettje (12-12) fogadja az ötödiket (15-9) a középházi középszakaszban. Fontos leszögezni, hogy a vendégcsapat aligha tudja elveszíteni az első helyét a mostani ötösben, miközben a harmadik – s még éppen továbbjutó – Szedeák nyomában ott lohol a Körmend és az Alba. A házigazdának tehát sokkal jobban kell a győzelem, amely egyébként összejött már ebben az idényben: január közepén 101-92-re diadalmaskodott a Szeged.

A vendéglátó két szerb klasszis, Csirics és Jereminov nélkül kapitulált legutóbb Körmenden, a hírek szerint vasárnap mindketten játszhatnak. A Falco nem túlságosan acélos idegenben, ráadásul négyet elveszített a legutóbbi öt szegedi túrája közül. A meccs ötös kötésben fogadható a Tippmixen, ha van mellé elég tuti, egy próbát mindenképpen megér...

229. Grúzia - Németország, 4 vagy több gól (2.02) - Eb-selejtező, 18:00

Finoman szólva is hagy némi kívánnivalót maga után a világbajnok teljesítménye. A vb-döntő óta ugyanis hét meccséből csak hármat nyert meg a gárda, abból is egyet Gibraltár ellen. Kettőt pedig elveszített. Szerdán Ausztrália ellen is csak épphogy pöfögött a korábban félelmetesnek titulált német gépezet. Most a gyengécske Grúzia ellen viszont kijöhet a lépés, főleg úgy, hogy egy gólra bőven jók lehetnek a hazaiak is. Lengyelország 4-et lőtt Grúziának idegenben, ennyire Németországot is jónak találjuk. Nincs fontos hiányzó (Manuel Neuer kivételével) a vendégeknél, akiknek ideje lenne már valamit villantania ebben a selejtezősorozatban. Grúzia épp kapóra jöhet egy kiütéses sikerhez. Szerintünk a 4 gól összejöhet ezen a találkozón.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!